22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

isim vermeden buluşmanın mındar olmasını isteyenler var gibi konuşursan insanlar yanlış anlar kardeşim. kimsenin buluşma mundar olsun istediği yok. bende özellikle söylüyorum yağmur olur yerler çamur olursa gelmemiz sıkıntı olur. siz buluşur pikniğinizi yaparsınız ama yerler kuru olsa gelmek isteyen bizler gibi kişiler bi sonraki piknik organizasyonunu muhtemelen taa haziran temmuza kadar beklemek zorunda kalıcaz. yani yağmur çamur olursa gelemicek olupta sonraki haftaya ertelenirse gelebilcek insanlarda var. şahsen ben ismimi yazdırmıyorsam bu yüzden yazdırmıyorum.

tabiki kalbimiz yağmur yağmasın hava güzel olsun yerler güzel olsun buluşma olsun isteriz. garip garip alınganlıklar yapıp yanlış cümleler yazmayın. sen buranın tasarımcısı birisin asıl senin yazarken dikkat edip binkere düşünüp bi kere yazman gerekir.

Hava Nasıl Olursa Olsun İzin Günümü O Güne Özel Ayarladım

​Dükkandaki izin durumunu vs ayarladık bir aksilik çıkmaz ise ordayız yağmur kar farketmez artık..

İstanbul'da fena yağmur var...:confused:

Yalova'da bişey yok Tekirdağ'da da yokmuş usta

[10:25] Sabah 8-9 saatleri arası hafif bir yağmur yağdı. Şuan yağmur bulutları gidiyor hava açıyor.

- Şuan Burgaz'da Güneş Var Hava Açıyor Meteoroloji Tahminleri Doğru Cumartesi Yağmur Sonra Güneş Diyordu Aynısı Oldu Pazar Direk Güneş qw

[10:33] Hava açık güneşi gördük :)

Geri