22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

bundan öncekine geldin işim var dedin ilerledin en basta
ondan öncekine gelcem gelcem diyip son dakka tiyatro var deyip bir tiyatro cevirmedinmi:D

bundan öncekine geldin işim var dedin ilerledin en basta
ondan öncekine gelcem gelcem diyip son dakka tiyatro var deyip bir tiyatro cevirmedinmi:D

- Evet Bundan Öncekinde Kesindi Gelmem Ancak Yönetmen O Güne Edirne Tiyatro Sahnesini Ayarlamış Gitmek Zorundaydım :)

Mustafa abi teşekkür ederim. Biz anlatamadık sen duygularımıza tercüman oldun :) biz bu buluşmanın olması için 1 aydır uğraş veriyoruz, planlar yapıyoruz, son güne kadar bekleyip görelim diyoruz, hava durumunu hergün takip edip ona göre yorum yapıyoruz ama malesef yorumları okudukça moralimiz bozuluyor. Daha 3 gün var bekleyip sabretmek yerine pes etmeyi seçmek, buluşmanın mındar olmasını istemek çok basit bunu görüyorum. Yağmur ihtimali yok değil var ama hava tahminleri ne kadar doğru - ne kadar yanlış bunu yaşayıp izleyip görmek lazım.

Cumartesi günü sağanak yağış beklentileri var Çorlu'da dediğim gibi sadece beklenti bekleyip göreceğiz.
Pazar günü için hava tahmini En yüksek 22 derece ve hava parçalı bulutlu yağmur ihtimali yok sıcak bir gün olması bekleniyor.

Havanın durumu az çok ortada bu durumu sıkıntı etmeyip buluşmayı gerçekten kaçırmak istemeyenler gelicektir buna inanıyoruz. :eyv

Küçük kardeşlerim, büyük abilerim ve saygı değer arkadaşlarım...qw
Biz buluşmaların mındar olmasından keyif alan insanlar değiliz... Hele ki sizler gibi istekli kardeşlerimizin yaptığı buluşmaların mındar olmasından hiç mi hiç keyif almaz, bilakis üzülürüz...Nerdeyse 2009 dan bu yana buluşmalara katılıyorum her birinden de çok keyif almış bir üyeyim...
Hep beraber eğlenerek geçireceğimiz bir günün mındar olması emin olun bizi mutlu etmez...
Lakin tek taraflı düşünüyorsunuz,
Neden derseniz,
Biz erkek erkeğe yaptığımız buluşmalarda pek hava şartlarına bakmayız, yağmurda olsa karda olsa bir şekilde buluşuruz... En kötü kapalı bir mekana geçip muhabbetimizi yaparız...
Ama piknikte yanımızda eşlerimiz, bayan arkadaşlarımız da olacak... Sadece erkek erkeğe buluşmuyoruz...
Düzenlenen bu buluşma, piknik organizasyonudur...
Bu türlü bir organizasyonda en önemli etkende hava şartlarıdır...
Özellikle bayanlar bu buluşmaya güzel güneşli havada eğlenmeye biraz da olsa iş stresinden kurtulup dostlarıyla güzel bir hafta sonu geçirmek için geliyor...
Şimdi İstanbuldan kalkalım, Çorluya gelelim piknik yapıcaz diye, ama yağmur başlasın hep beraber alışveriş merkezine gidip oturalım...
Sizce bu bayanlara haksızlık olmaz mı...? Biz araba muhabbeti yapıcaz onlar ne konuşacak...? Bizleri mi dinleyecekler...?
ki yapılan organizasyon piknik organizasyonudur ve hava yağmurlu yerler çamurlu olursa bunun ne anlamı olacak... ?
Eğer bahsedildiği gibi cumarteside sağnak yağmur olacak ise gene düşünmek lazım,
Gerekirse 1 hafta ertelenir buluşma, Ne kaybımız olur... ?
Ama oraya kadar gelip gün mındar oldumu insanlar evlerine mutsuz döner...
Bunlar benim şahsi düşüncelerim,
Beğenilir yada beğenilmez, fakat bunlar malesef acı gerçekler...
İnşAllah ne yağmur yağar ne kötü hava olurda güzelce eğlenir güzel birgün geçiririz...
Yoksa bende hastası değilim yağmurun... :eyv

Son düzenleme:
Aytuğ ve Yavuz parmaklarınız dert görmesin...:eyv

Şu an için İstanbul bol güneşli,umarım yarın ve Pazar günüde bu şekilde olur ve hep beraber keyifli bir hafta sonu geçiririz...:eyv

Deniz ben yalnız geleceğim. Bilgin olsun. !!!

mangal.webp

Küçük kardeşlerim, büyük abilerim ve saygı değer arkadaşlarım...qw
Biz buluşmaların mındar olmasından keyif alan insanlar değiliz... Hele ki sizler gibi istekli kardeşlerimizin yaptığı buluşmaların mındar olmasından hiç mi hiç keyif almaz, bilakis üzülürüz...Nerdeyse 2009 dan bu yana buluşmalara katılıyorum her birinden de çok keyif almış bir üyeyim...
Hep beraber eğlenerek geçireceğimiz bir günün mındar olması emin olun bizi mutlu etmez...
Lakin tek taraflı düşünüyorsunuz,
Neden derseniz,
Biz erkek erkeğe yaptığımız buluşmalarda pek hava şartlarına bakmayız, yağmurda olsa karda olsa bir şekilde buluşuruz... En kötü kapalı bir mekana geçip muhabbetimizi yaparız...
Ama piknikte yanımızda eşlerimiz, bayan arkadaşlarımız da olacak... Sadece erkek erkeğe buluşmuyoruz...
Düzenlenen bu buluşma, piknik organizasyonudur...
Bu türlü bir organizasyonda en önemli etkende hava şartlarıdır...
Özellikle bayanlar bu buluşmaya güzel güneşli havada eğlenmeye biraz da olsa iş stresinden kurtulup dostlarıyla güzel bir hafta sonu geçirmek için geliyor...
Şimdi İstanbuldan kalkalım, Çorluya gelelim piknik yapıcaz diye, ama yağmur başlasın hep beraber alışveriş merkezine gidip oturalım...
Sizce bu bayanlara haksızlık olmaz mı...? Biz araba muhabbeti yapıcaz onlar ne konuşacak...? Bizleri mi dinleyecekler...?
ki yapılan organizasyon piknik organizasyonudur ve hava yağmurlu yerler çamurlu olursa bunun ne anlamı olacak... ?
Eğer bahsedildiği gibi cumarteside sağnak yağmur olacak ise gene düşünmek lazım,
Gerekirse 1 hafta ertelenir buluşma, Ne kaybımız olur... ?
Ama oraya kadar gelip gün mındar oldumu insanlar evlerine mutsuz döner...
Bunlar benim şahsi düşüncelerim,
Beğenilir yada beğenilmez, fakat bunlar malesef acı gerçekler...
İnşAllah ne yağmur yağar ne kötü hava olurda güzelce eğlenir güzel birgün geçiririz...
Yoksa bende hastası değilim yağmurun... :eyv
Yavuz abi bunları düşünüyoruz ve hak veriyoruz merak etmeyin. Bahsettiğin gibi Cumartesi günü şiddetli yağış ve çamur durumunda buluşma olmayacak bundan emin olabilirsiniz. Olurda sağanak yağış olur, kısa süreli olur, zemin kuruyacak gibi olur; bu durumda buluşmayı pazar günü için iptal etmek olmaz.

Buluşmayı 1 hafta ertelersek aynı listenin geleceğini pek sanmıyorum. Çünkü haftalar öncesinden kendini bu buluşmaya hazırlayan, işlerinden izin alan, hatta ve hatta Yalova'dan feribot biletini o gün için ayırtan bir il temsilcimiz var. Kimseyi mağdur durumda bırakmamak için beklemedeyiz. Yağmur ve karda olsa geleceğim diyenler sadece bize moral veriyorlar. Ben son güne kadar sizlerden bunu bekliyorum :eyv

Yavuz abi bunları düşünüyoruz ve hak veriyoruz merak etmeyin. Bahsettiğin gibi Cumartesi günü şiddetli yağış ve çamur durumunda buluşma olmayacak bundan emin olabilirsiniz. Olurda sağanak yağış olur, kısa süreli olur, zemin kuruyacak gibi olur; bu durumda buluşmayı pazar günü için iptal etmek olmaz.

Buluşmayı 1 hafta ertelersek aynı listenin geleceğini pek sanmıyorum. Çünkü haftalar öncesinden kendini bu buluşmaya hazırlayan, işlerinden izin alan, hatta ve hatta Yalova'dan feribot biletini o gün için ayırtan bir il temsilcimiz var. Kimseyi mağdur durumda bırakmamak için beklemedeyiz. Yağmur ve karda olsa geleceğim diyenler sadece bize moral veriyorlar. Ben son güne kadar sizlerden bunu bekliyorum :eyv

Peki kardeşim dediğin gibi olsun...

ToNy +1

Geri