Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şehir içi kullanımda ben 25ile 30km arası ortalama hızım oluyor İstanbul da.Arkadaslar 50&60km ile nasıl bir şehir içinde gidiyor anlamak zor . Sizin araç yeni olduğu için yakıt normal gibi yaza 2lt kadar düşer diye tahmin ediyorum. Yeni aracınız hayırlı olsunBende 2016 makyajlı kasa var 1.2 Joy 75 bg benzinli kasımda aldım fabrika değeri 7.5 litreden bahsediliyor ama ben 11 litrenin altına düşmedi şu ana kadar aracımla 1200 km yaptım bazı arkadaşlar 6 litre 7 litre 8 litre yapıyorum dıyorda ankara trafiğinde merak ettim çok sakin kullansam hep boşa atsam en fazla 10 litreye düşüyor bu araç
Araciniz icin en uyumlu marka ve kit lovato obd2 dir.gayet guzel uyumludur tabi montaj ve ayarlari cok onemlibende daha iki gün önce lpg taktırdım atiker gold sizin lpg sisteminiz nedir ? değerler çok güzel umarım bnde bunlara yakın değerler yakalayabilirim. Uzun yol için verdiğiniz değerler genelde kaç km hız ile sürüşte yakaladınız
şehir içi bu ortalamayı nasıl yakaladınız?bide hangi şehirde oturuyorsunuz.aracım 1.2 edc 120 bg turbo ortalama hızım 19km,yakıt 9.7 lt.(sık sık kısa mesafe motor soğuk)
2015 1.2 joy 15000 kmde.12000 kmde lpg takıldı akl marka.ayrıyeten bosch marka iridyum lpg bujisi takılı araçta.adana şehiriçi ortalama hız 23 km,yakıt ortalaması 6.8 lt.litresi 2.88 tlden 20 liralık gaz ile 96 km yol gitti.lpgyi bpden aldım.herkese geçmiş olsun ve kimse kendini kandırmasın. aracı ilk aldık rodaj dediler 5bin km oldu hala 11 lt sonra bakım filtre dediler 15bin km oldu hala 11lt sonra jant dediler değiştirdik 18bin km oldu hala 11,8... klima kalorifer kapalı. hız ortalaması son 500 km de 25 civarı. napalım arabayı boşa alıp iktire iktire gidelimde 7 litreyemi dşsn yani..
yol bilgisayarındaki benzin ort. tüketimi ile lpg litre bazında ortalama tüketimi arasında tam yarım litre var benimde aynı demekki yol bilgisayarındaki ortalamaya 0,5 lt ekliyeceğiz lpg litre fiyatıyla çarpınca aracın yakıt tüketimi çıkıcak2015 1.2 joy 15000 kmde.12000 kmde lpg takıldı akl marka.ayrıyeten bosch marka iridyum lpg bujisi takılı araçta.adana şehiriçi ortalama hız 23 km,yakıt ortalaması 6.8 lt.litresi 2.88 tlden 20 liralık gaz ile 96 km yol gitti.lpgyi bpden aldım.