2015-2016 clio icon yakıt acil

üşenmedim şimdi gittim çektim. aracı yakıtından dolayı yaklaşık 1,5 aydır kullanmıyorum. izmirde bornova semtinde haftaiçi işe gidip gelme ( izmirin neredeyse en sakin trafiği) haftasonuda çevre yollarını kullanarak gezmeye çıkıyorum. durum budur..
bu arada araç zaten 75 bg olduğu için yüksek performansta haliyle kullanamıyorum her ne kadar istesemde.. vites geçişlerine dikkat ediyorum. zaten şehir içi genelde hızımız maximum 40 olduğu için 5, vitesi bile görmüyor
bu arada klima neredeyse hiç kullanmıyorum. çoğunlukla kalorifer açıktır o bile nadiren.

Hocam sizin araçta kesinlikle bir problem vardır bence bi servise gidip batırın bu kadar yakıt yakması imkansız.

ömrümde bu aracı aldığım ve bakımını yaptırdığım kadar haysiyetsiz şeref yoksunu bir servis daha görmedim. zaman içersinde bir çok araç sahibi oldum bir çok deneyimim oldu ama işten anlamayan kelimenin tam anlamı ile "şerefsiz" diyebileceğim bir servis görmedim.. ki aracı ne sorun için götürdüysem bu beyin yoksunu servis personelleri abi arabada air var abi arabada 17" jant var. sanki araca kamyon körüğü bağlayıp traktör tekerleri taktık.. yok arkadaş yok ilgilenen yok. standart tek cevap olabilir normaldir

üşenmedim şimdi gittim çektim. aracı yakıtından dolayı yaklaşık 1,5 aydır kullanmıyorum. izmirde bornova semtinde haftaiçi işe gidip gelme ( izmirin neredeyse en sakin trafiği) haftasonuda çevre yollarını kullanarak gezmeye çıkıyorum. durum budur..
bu arada araç zaten 75 bg olduğu için yüksek performansta haliyle kullanamıyorum her ne kadar istesemde.. vites geçişlerine dikkat ediyorum. zaten şehir içi genelde hızımız maximum 40 olduğu için 5, vitesi bile görmüyor
bu arada klima neredeyse hiç kullanmıyorum. çoğunlukla kalorifer açıktır o bile nadiren.

NlvAEk.jpg

50 litre benzinle 440 km gitmişsiniz. 50x5.41=270

Araba 60 kuruş yakmış. Ortalama 61 liraya 100 km gitmişsiniz. Ben daha önce bu kadar fazla yakan araç görmedim. Emin'im bir sıkıntı vardır. Serviste komple elden geçmeli araç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce başka konuda yüklemiştim. Profilimden bakabilirsiniz.

Arkadaşım benim için değil konu sahibi için ve daha sonra bu arac hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için yükleme yapmanı istedim .

34VR1415

Arkadaşım benim için değil konu sahibi için ve daha sonra bu arac hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için yükleme yapmanı istedim .

34VR1415

Tamam arkadaşım, araca geçince paylaşırım istediğin olur.

50 litre benzinle 440 km gitmişsiniz. 50x5.41=270

Araba 60 kuruş yakmış. Ortalama 61 liraya 100 km gitmişsiniz. Ben daha önce bu kadar fazla yakan araç görmedim. Emin'im bir sıkıntı vardır. Serviste komple elden geçmeli araç.

Bende bu yuzden 1bucuk aydir kullanmiyorum araci. Su an landrover freelander kullaniyorum benzinli yakiyi 30 kurus... Servise defalarca gittim hep ayni sekilde yok sert kullaniyosundue yok janttandir vs vs

herkese teşekkürler arkadaşlar, 1.2 icon aracı aldım bende 2015 model.bakalım yakıt ne olacak :)

herkese teşekkürler arkadaşlar, 1.2 icon aracı aldım bende 2015 model.bakalım yakıt ne olacak :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Arkadaşlar peki tüp taktıran oldumu, tüplü performans nasıl. Ne önerirsiniz marka. Simit normal

Geri