geçen hafta aracı servise bıraktım. bu sefer reno mais e götürdüm. özellikle yakıt sarfiyatı konusundaki sıkıntımı belirttim ( 500 km ortalama 11,8) jant ebatlarında söz edildi yine. ki ben lastik boyutunu sabit tutarak sadece jant ebatını 1 inc büyüttüğümü söyledim. yani sadece lastiklerin yanakları ufaldı. ayrıca orjinal jantlarla şu an takılı olan jantlarımın arasında 1,5-2 kg fark oldugunu jantların orjinalinden daha hafif olduğunu belirttim. herşeye rağmen ortalama veriler 7 litre iken yine jantlardan derseniz bu 4 5 litre kadar fark yaratmaz diyede iddalaştım servis personeleriyle.. sonucta traktör lastiği takmadık..
sonuca gelirsek. bir sorun yokmuş yine. ben devirli kullanıyomuşumdur. lastiklerdendir.. falan fistan.
uzun zamandır renault zoe almayı düşünüyodum. şimdi lanet gelsin her modelinede bu servis mantığı olduktan sonra diyorum..
sonuca gelirsek. bir sorun yokmuş yine. ben devirli kullanıyomuşumdur. lastiklerdendir.. falan fistan.
uzun zamandır renault zoe almayı düşünüyodum. şimdi lanet gelsin her modelinede bu servis mantığı olduktan sonra diyorum..