2015-2016 clio icon yakıt acil

Arkadaşlar peki tüp taktıran oldumu, tüplü performans nasıl. Ne önerirsiniz marka. Simit normal
bir önceki sayfadada yazmıştım ben atiker gold taktırdım. 100 km/h sabtleyici ile 500 km yaptım lpg (2,99) 20 kuruş yaktı

üşenmedim şimdi gittim çektim. aracı yakıtından dolayı yaklaşık 1,5 aydır kullanmıyorum. izmirde bornova semtinde haftaiçi işe gidip gelme ( izmirin neredeyse en sakin trafiği) haftasonuda çevre yollarını kullanarak gezmeye çıkıyorum. durum budur..
bu arada araç zaten 75 bg olduğu için yüksek performansta haliyle kullanamıyorum her ne kadar istesemde.. vites geçişlerine dikkat ediyorum. zaten şehir içi genelde hızımız maximum 40 olduğu için 5, vitesi bile görmüyor
bu arada klima neredeyse hiç kullanmıyorum. çoğunlukla kalorifer açıktır o bile nadiren.

NlvAEk.jpg
başkan benim gördüğüm en yüksek değer klima açık full antalya trafiğinde 8.5 bu biraz garip. Ama bu arabayı herşey etkiliyor ağrı erzurum arası aynı yolu 1 ay önce 6 lt ortalama ile giderken aynı hız (sabitleyici 100 km ) ile geçen gün 7,5 ortalama ile gittim heralde hava şartlarından yani günü gününe turmuyor bu motorun

Birde lpg düşünen arkadaşlara biraz araştırma sonucunda, faydalı olabileceğini düşündüğüm bilgileri paylaşmak istiyorum;
* Bu araçlar için altına üstüne hiçbiryerine ,aracı kesip biçmeden simit lpg olmuyor.İllaki tankı bağaja koymak gerekli.
* Sıradan sıralı sistem lpg ler performansı hissedilecek derecede düşürüyor.Tecrübeli kişiler obd2 mantığı ile çalışan sistemler performansı etkilemiyor görüşünde.
* Aracın lpg sonrası rolanti de devir i ister istemez düşüyor deniliyor. * Kimi arkadaşlar devir lpg den sonra sürekli inip çıkıyor diyor.Lakin benzindede bu hep böyleydi.
* Son olarak LPG li aracınız varsa her 10 000 km de yağını suyunu filtrelerini ve özellikle boğaz kelebeğini temizlemeyi ve adaptasyon yaptırmayı unutmayın.2006 polo aracımla , yaptığım 120 000 km ye kadar ihmal etemeden bu şekilde kullandım ve faydasını gördüm.
* Birde bu araca lpg taktırıp , hem bezini hem gazı aynı anda yakıyor diyen arkadaşlar var. Bildiğim kadarıyla bu araçların bezin ibresi sensörlü ,yani siz benzini kullanmasanız bile tekerler döndükçe ibre düşer.

Aracı aldım ama kafam çok karıştı 45000 e aldım 1.2 icon. 2015 model 2016 haziran çıkışlı 5 bin km de. İnternette bu fiyata 215 corsa lar var. Dizellerde bu fiyatlar. Sizce pişman olurmuyum.clio da güzel araba ama herkes bu fiyata niye oğel vs almadın diyor

Aracı aldım ama kafam çok karıştı 45000 e aldım 1.2 icon. 2015 model 2016 haziran çıkışlı 5 bin km de. İnternette bu fiyata 215 corsa lar var. Dizellerde bu fiyatlar. Sizce pişman olurmuyum.clio da güzel araba ama herkes bu fiyata niye oğel vs almadın diyor

120 beygir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır 1.2 75 hp

120 beygir mi ?

ayır 1.2 75 hp :) kötümü ettik yav

Alınan alınmıştır hayırlı olsun güle güle kullanın

34VR1415

ayır 1.2 75 hp :) kötümü ettik yav

Hayır güzel tercih. Hayırlı olsun bende aynı aracı kullanıyorum. Güzel günlerde kazasız belasız binin inşallah.

Aynı aracın 2015 1.2 joy versiyonunu kullanmaktayım. İzmir şartlarında şehiriçi ortalamam 7lt. Zaman zaman trafiğe bağlı olarak 6.9-6.8 bandına düştüğü de oluyor. Şehir dışı test etme imkanım henüz olmadı. Donanım olarak sınıfının tatmin edici aracı olduğu görüşündeyim. Güzel bir tercih yaptığınızı düşünüyorum, hayırlı olsun güle güle kullanın.

Geri