2015-2016 clio icon yakıt acil

şehir içi normal trafikte kışın 7.5 8 in altına kolay kolay düşmez sıkı trafikte 10 lt görür

ya dizel alın yada lpg taktırınççtabi bagaj küçülecek ve 1500-2000 tl montaj parasıda cabası.benim 0.9 tce icon var.1.2 ye göre daha performasnlı lpg dede iyi gidiyor.dizel kadar yakıyor şuan

Ortalama hız 30u geçmiyor. Siz hesaplayın oradan. Çoğuda akşam sıkışık trafikte yapılıyor. Sürekli 1-2 vites. Hatay çevrelerindeyseniz görüşebiliriz. Şehir içi 6,5 geçmedi henüz. Genel de 6 litre. Bence araçlarınız da problem var. Aracım Yen'i kasa motor aynı diye biliyorum bir fark Yok. Ama yakıtla ilgili bir gelişme yapılmış mı servise sormanız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam 2016 clio joy.
1.2 benzinli 75 bg.
LPG 2.58 İKEN UZUN YOLDA KM DE 16-18 KR ŞEHİR İÇİ 20-23 KR SARFİYATI MEVCUT

Ortalama hız 30u geçmiyor. Siz hesaplayın oradan. Çoğuda akşam sıkışık trafikte yapılıyor. Sürekli 1-2 vites. Hatay çevrelerindeyseniz görüşebiliriz. Şehir içi 6,5 geçmedi henüz. Genel de 6 litre. Bence araçlarınız da problem var. Aracım Yen'i kasa motor aynı diye biliyorum bir fark Yok. Ama yakıtla ilgili bir gelişme yapılmış mı servise sormanız lazım.

Resim de yüklerseniz araç alacak arkadaşa daha doğru bilgi vermiş oluruz .

34VR1415

Hocam 2016 clio joy.
1.2 benzinli 75 bg.
LPG 2.58 İKEN UZUN YOLDA KM DE 16-18 KR ŞEHİR İÇİ 20-23 KR SARFİYATI MEVCUT

bende daha iki gün önce lpg taktırdım atiker gold sizin lpg sisteminiz nedir ? değerler çok güzel umarım bnde bunlara yakın değerler yakalayabilirim. Uzun yol için verdiğiniz değerler genelde kaç km hız ile sürüşte yakaladınız

Resim de yüklerseniz araç alacak arkadaşa daha doğru bilgi vermiş oluruz .

34VR1415

Daha önce başka konuda yüklemiştim. Profilimden bakabilirsiniz.

Bende atiker gold taktırdım. OBD 2 sistem. Performans benzinle aynı.
Uzun yolda 90 - 100 km hız sabitleyici ile mersin - antep karayolu lpg fiyatı 2.58 di. Şimdi 2.85 olmuş.
Şehir içi dördüncü vitesi pek görmüyor ve maximum 24 kr yakıyor.
Agresif kullanımda fazla yakıyor.Göstergedeki vites geçişlerini takip edin ,ekonomiyi yakalarsınız.
Benzin göstergesi ile ilgili sorunu olanlar varsa bezn göstergesi tam dipteydi.Bu gün farlar aşağıya bakacak şekilde dik bi yokuşta durdurdum ,işimi bitirip geldim kartı taktım
birden benzin göstergesi yükseldi. Neden oldu anlamadım ama kimiside 400 km de bir kendini sıfırlıyor diyor.

üşenmedim şimdi gittim çektim. aracı yakıtından dolayı yaklaşık 1,5 aydır kullanmıyorum. izmirde bornova semtinde haftaiçi işe gidip gelme ( izmirin neredeyse en sakin trafiği) haftasonuda çevre yollarını kullanarak gezmeye çıkıyorum. durum budur..
bu arada araç zaten 75 bg olduğu için yüksek performansta haliyle kullanamıyorum her ne kadar istesemde.. vites geçişlerine dikkat ediyorum. zaten şehir içi genelde hızımız maximum 40 olduğu için 5, vitesi bile görmüyor
bu arada klima neredeyse hiç kullanmıyorum. çoğunlukla kalorifer açıktır o bile nadiren.

NlvAEk.jpg

Son düzenleme:
Senin araç çok insafsız davranmış hocam ya :)

Geri