2012 Koleos Priviledge Otomatik Cam Kapatma

Agripinna

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Herkese Merhaba Sayın Üyeler,
Yaklaşık 1 hafta önce 2012 Model Koleos Priviledge 2.0 dci. alarak aranıza katıldım. Araç, 146.000 km, cam tavan ve navigasyon hariç full model. Bose ses sistemine sahip. Daha önceleri 2005 Model Scenic Priviledge kullandım ve gerçekten beğendiğim bir araçtı. Neyse sözü çok uzatmadan sizlerden öğrenmek istediğim iki husus var. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
1. Araçta Kart ile uzaktan kumanda olarak cam kapatma ve ayna kapatma var mı? Varsa nasıl yapılıyor?
2. Aracın tüm bakımlarını yaptırdım. Filtreler, yağ, sıvı bakımları yapıldı ama şanzuman yağını değiştirmedik. Gerek olmadığı söylendi. 6 ileri otomatik olan aracın vites geçişleri ve hızlanmasında hiç bir sorun yok. Şanzıman yağı değişimi mutlaka şart mı?

Merhaba

2018 model araba kullanıyorum. İmzamda görünen araba. Uzaktan kumandadaki kapı kilitleme düğmesine sanki bilgisayar faresine tıklarmış gibi peş peşe 2 kere tıklayın. Açık kalan camlar kapanacaktır. Araç çalışmasa bile.

Benim arabamda bu şekilde. Fakat aynaları bilmiyorum. Benim arabam orta paket olduğu için aynalar katlanmıyor. Ama muhtemelen camlar kapanırken aynalar da aynı anda kapanır.

Şanzıman yağı meselesine gelince. Sizden önceki kullanıcının ne yaptığını bilmiyorsunuz. Bence değiştirin. Ben 108.650 km'de aldım. 112.000 km de şanzıman yağını değiştirdim. İçinden pekmez gibi olmuş yağ çıktı. Yerine ayçiçeği renginde yağ kondu. 180.000 km'de tekrar değiştirin dedi Kenan usta.

Kenan Auto Service'de değiştirdim. Gebze'de.

• Beğen
Tepkiler: Agripinna
Geri