sizin araçta bu ünite resimlerde görülmüyor. ama çok büyük ihtimal ile sizin araç privilege donanıma ilave tekno paket satın alınmamış ( Tekno Paket : Esr + Asr + Csv (Yetersiz Dönüş Kontrolü), Lastik Basınç Ayarları Kontrol Sistemi, Park Yardım Sensörü, Hız Ayar Ve Sınırlayıcı, Elektrikle Katlanan Dış Dikiz Aynaları, Telefon Ön Hazırlığı. ) Çünkü tekno paket içeriğinde dikkat ederseniz aracın resimlerinde hız sabitleyici , arka park sensör görünmüyor. tekno paket bildiğim kadarıyla içeriği bütün satılıyor. yani içeriğinden sadece 1-2 tanesi değil ; paket halinde satılıyordu. Evet ESP/ASR çok önemli bir güvenlik sistemi ama bu araçlar MPV sınıfında ve çok performanslı araçlar değil. özelliklede otomatik olanlar. bu araçlar sakin kullanılmayı keyif, konfor tarzı mini aile aracı. Ben esp ye iki defa ihtiyaç duydum. 2004 privilege 2.0 136bg lik aracımda çok set girdiğim ve araba kesin takla atacak dediğim keskin virajda araba biranda benim dışımda esp aracı düzeltti. diğerinde ise aynı araçla bir adamla kapışırken evin yolunu kaçırıyorken son anda 190km hızla giderken yaklaşık 200metreden biranlık saflığımdan araç ( çok şükür yakınmda , arkamda başka araç yoktu ) evimin yolununu kaçırmamak için 4 şerit birden atıp yol ayrımına girdiğimde ani frenle beraber araç esp ekranda devreye girdi ve şükürler olsun ki araç bu mesafede savrulmadan durabildi. ve ayrılacak kavşağı alabildim.