2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yusuf hocam çok teşekkür ederim degerli bilgilerin için inşallah haftasonu baktırcaz şaşmazda bir sıkıntı olmasssa nasiplenecez olursa yola devam dicez hayırlısı olsun bakalım dediklerine dikkat edicem inşallah bir sorun çıkmaz da araç aramaktan kurtuluruz görüşmek üzere kolay gelsin.

2004 scenic 2 aracım için ekran ve kumanda iptal olmadan kullanabileceğim marka teyip tercihen usb girişli öneriniz varmıdır. Ya da Cd değiştirici yi söküp yerine takılan bir aparat ve ya benzeri şimdiden teşekkürler ...

Öyle bir seçenek varsa bende düşüne bilirim.

2004 scenic 2 aracım için ekran ve kumanda iptal olmadan kullanabileceğim marka teyip tercihen usb girişli öneriniz varmıdır. Ya da Cd değiştirici yi söküp yerine takılan bir aparat ve ya benzeri şimdiden teşekkürler ...
Yokmu bir önerisi olan değerli forum üyeleri cevaplarınızı bekliyorum ...

kardeşim sony veya Pioneer için W/R çıkışlılar için aparat yapıp kumanda ve ekranı aktif edebilen aparat satanlar var. internette araştırınca rahatlıkla bulabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam en ucuz 80 tl isteyende vardı ; 200tl isteyende. Bunun dışında sony nin sadece Renault'a özel sattığı 3 farklı cd çalar mevcut. zor bulunur ve biraz pahalıdır.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim biraz araştıralım bakalım teybi bulsam ekran ve kumanda devre dışında kalmayacak doğru anladım değilmi. Ben ekranda şık duruyorya o yüzden devre dışında kalsın istemiyorum.

Teybi aldıktan sonra aparatı yapan forumda bir arkadaşımız varmı ?

efsane2005 arkadaşım, Yusuf abi ve Avni Arkadaşım tekrar selam.Bir süredir foruma giremedim işler çok yoğundu ve Jazz için gittim ama geç kalmışım araç satılmış.araba işini de askıya almıştım bit süre dün foruma girdim ve mavi Scenic için yazdıklarınızı okudum. O ilanı ilk söylediğinizde listeme almışım ama bugün bakma fırsatım oldu. Araç baktırmışsınız ama bende bildiklerimi söyleyelim size. Araç plak değiştirmiş ilk plaka 34 yani İstanbul çıkışlı. ilk alındıktan sonra garantisi olduğu halde bir kere servise bakıma gitmiş. Sonrasında garantisi devam ettiği dönemde 16 kere ufak tefek şikayet için gitmiş.(ciddi bir şikayet için gelmemiş dedi) servisteki kişi önemli değil dedi kısaca.2007 kaza olmuş önden darbe almış.kaskodan öğrenirsiniz ne kadarlık bir hasar olduğunu serviste gözükmüyormuş.Araç özelde sanırım tamir görmüş..Açıkcası bende araca bakma için cumartesi gidecektim ama Efsane arkadaş benden önce yazmış buraya onun kısmeti diyelim ben ondan haber alırım artık araçla ilgili :)

Gokhan senin kismetin degilmis arkadasim. Nasipte baska araba var demekki mavi olan scenici sana demistik fakat sen o ara jazz a merak saldigin icin istememistin. Ama olsun efsane arkadasimizda olsa sonucta aramiza bir scenic ci daha katilmis olacak....

Gökhan hocam bilgiler için tşk ederim sölediklerin doğru bende araştırdım plakayı emniyetten ilk 34 plaka takılmış ama aynı ay içinde 06 olmuş mühtelemen istanbuldan satın almışlar ankaraya gelince plakayı degiştirmişler ben bu aracı ne zaman dan beri takip ediyorum araç bizim mahallede fiyat yüksek oldugu içşin yanaşmadım ama şartları zorladık biraz esnafda çok muhabbetimiz olmasada tanıdık sayılır kazalarla ilgili tam detaylı bilgiye sahip degilim sadece sigortada 2 tane hasar kaydı görünüyor belkide dedigin gibi özelde yaptırdıgı için kayırlara girmemiş ola bilir yarın göstericez nasip olurda bir sıkıntı çıkmassa nasiplecez hayırlısı inşallah sonuçda 10 yıllık araba kaza yapmadım diyen yalan söler illaki vardır önemli olana büyük hasar ve pert olmasın inşallah yarın baktırdıgımızda neticeyi burda herkezle paylaşıcam bu formun çok faydası oldu bana özellikle yusuf ve cebelli hocamın ikisinden de Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar bişiy sorcam arabayı alacak olursam arka bagaj kaputunda scenic yazan yazının İ si yok büyük bir ihtimal de kaybolmuştur bu harfi çıkmada olur nereden bula bilirim.

Geri