2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende yusuf abiye katiyorum 500tl indirim az ayrica agir bakim sanayiide 750 tl civari serviste ise 1300tl ye yakin bilginiz olsun 30.000 tl bu arac icin gayet uygun tabii dedigi gibi ise

Evet yusuf hocam agır bakım zamanı gelmiş aracın ve yaptırmamış zaten adam da onun için fiyatı indircem diyor yoksa pazarlıksız fiyatı dedi bana hayırlısı bakam bugun gidicez bakıcaz 30,500 zorlucaz bakam. Birde yusuf hocam AİRMATİC özellekde işaretlemiş bu ne oluyor birde aynalar katlanır dedigi otomatik mi manuel mi tam anlamadım.

Yaw arkadaş insan bir iş yapıyorsa adam gibi yapacak utanmadan araca 31.500 yazıyor ya araç 28-29 bin bile etmez ya aracı adam eşşek gibi kullanmış resimler tamamen aldatmaca yazık kardeşim insanların zamanıyla hevesleriyle oynuyorlar araba pislikten kalmıyor yıkamaya versen 6 ay da anca çıkar ben böyle bir pis araba görmedim arkadaşlar aklınızda olsun bu arabaya niyetlenen olursa çevrenizde lütfen bu yazdıklarımı iletin boşuna zaman öldürmesin ve resimlere aldanmasın herkese slm ve saygılarımla.

Söyleyecek bir şey bulamıyorum kardeşim. Allah ıslah etsin bunları. Nasibi aramaya devam.

http://sahibinden.com/203314115 yeni araba bu yusuf hocam arka park sensörü hız cruz ve katlanır ayna yok geri kalan her şey var araç temize benziyor yorumlarınızı bekliyorum acil.

Bu araci size soylemistik isterseniz biraz eski sayfalara gisin gireceksiniz. Bu araci ben ve yusuf abi cok begenmistik. Alinabilir oldugunu dusunuyorum

Teşekkür ederim tek dezavantajı lpg olmaması park sensörü ve hız curuz çok önemli degil bu modellere hangi lpg taktırılmalı sizce AKL markası nasıl bunu düşünüyorum ama tavsiyelere acıgım.

Son düzenleme:
Malesef bu arabada olmadı arkadaşlar araç 13 tane kazaya karışmış ve toplamda 7200 tl hasar kaydı çıkıyor hayırlısı bakam aramaya devam.

Evet kardeşim bu aracı Avni beyle size tavsiye etmiştik. Özellikle de rengi ( Osmanlı mavisi ) çok hoşumuza gitti. araç temize benziyor. araçta sadece önemli görülebilecek hız baitleyici yok. onun dışında ki arka park sensörü bence hiç önemli değil. kaliteli park sensörü 100-150 civarı. hatta 35-40 tl ye de var. takılması çok ma çok kolay. hız sabitleyiciyi de ilerde istersen 350-500 tl ye sanırım orjinali gibi taktırabilirsin. sadece şöför koltuğu sol deri parçası biraz aşındığı görülüyor. bu da bu yaşta ve km için çok sorun değil. ben de aldığım 2006 siyah otomatik scenic aracıma kendim lpg taktırmıştım. Ankara Şaşmazdaki Caş serviste LOVATO. çok ama çok memnundum. mükemmel uyum sağladı. ekranda en ufak bir uyarı işareti veya başka bir arıza 6 ay boyunca yaşamadım. işçilik mükemmeldi. hatta lpg dolum kapağını benzin kapak içine yapılı simit gömme lpg dopusu vardı. bir çok usta lpg mükemmel takılmış demişti. tavsiye ederim LOVATO yu .

sizce bu kadar hasar kaydı normal mi 2007 de 2900 2006 da 1333 tl degerleri ufak defek ama totelde 7200 tl yapıyor yorumlarınızı bekliyorum.

Geri