2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahin bey İlanda bahsedilen aracı dikkatlice inceledim. Değişen yada boyalıyı resimden anlamam ama ;2007 makyajlı kasa EXPRESSİON donanım'a ilave donanımları var. Ama sahibinin işaretlediği gibi ESP/ASR , KARARAN DİKİZ AYNA , OTOMATİK YÜKSEKLİK AYARLI XENON FAR v.s yok . Resimlerden tam belli olmasa da sanırım hız sabitleyici var. Kendi ifadesine göre ön ve arka tamponların boyalı olması hiç sorun değil. Hatta oto experler ve servis plastik kısımların boyasını ölçmüyor. Aracın resimleri büyük ve net değil. Ama fiyatı normal . Çok büyük ihtimalle aracın büyük bakımı ( 60 bin ve katları ) 120bin bakımı yapılmamıştır. Triğer seti bu bakımda değişmesi mecburidir. Alt takım bakımlı , sunroof rahat açılıp kapanabilmeli , dijital klima yeterince soğutmalı , araç D de iken park fren el ile çekilip hafif gaz verildiğinde araç gitmemeli , yolda gittiğinizde Araç D de iken hafif gaz verdiğinizde araç sarsmadan otomatik vites atmalı , araç ufak eğimlerde 30 dereceden düşük eğimlerde D de durduğunuzda tekrar gaz vermek istediğinizde geri kaçmamalı .Extra balata , disk , akü , lastik , eksoz , motor yag , filtre grubu değişmiş yada yeni olmaları ekonomik olarak sizin avantajınıza. Son olarak deteylı expertiz , servis bakım onarım kayıtları , var ise araç hasar kayıtlarına ulaşmalı ; kişinin ifadesi değil sizin bu bilgileri edinmeniz sağlıklı olur. Güvenmek güzeldir ama garantiye almak en güzelidir. Hayırlısı olsun.

Yusuf bey vakit ayırdığınız için teşekkürler. Uyardığınız konulara dikkat edeceğim. Arabayı bugün göremedim yarın göreceğim nasipse. 5664 de tek kaza çıkıyor. Kayitlarimiza gore ***8363 Sasi no lu arac 1 adet kazaya karismistir. KZ1: 23/08/2015 ERP-Carpisma 1361TL EK BILGI: ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda degisen parcalari ogrenmek icin PARCA bosluk PLAKA bosluk HASAR TARIHI yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: PARCA 34XYZ34 01.01.2015. EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 5 TL'dir. Sorulariniz icin http://goo.gl/JmGroF YASAL UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icin http://goo.gl/dPUvHw
***R513 plakali RENAULT - SCENIC II EXPRESSION 1.6 16V markali araca ait detay bilgileri: Trafige Cikis Tarihi:27/12/2008, Son Sahip: Sahis, Son Sahiplik Suresi: 3 yil 6 ay Kasko:Var, Kaskolu Toplam Sure:3 yil 3 ay, Kaskosuz Toplam Sure:3 yil 6 ay, Arac Tur Degisimi:Yok, Plaka Il Degisimi:ISTANBUL,IZMIR,AYDIN, Plaka Degisimi:Var EK BILGI: Sorgulama ucreti 5 TL'dir. Sorulariniz icin http://goo.gl/JmGroF YASAL UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icin http://goo.gl/dPUvHw

Yukarda görüldüğü gibi araç 2008 trafiğe çıkmış görünüyor. Ama ilanda 2007 model yazıyor. Yarın bunu da soracağım.

Son düzenleme:
Plakadan sorgulamak yanıltıcı. Zaten aracın 2kere plakası değişmiş. Diğer plakalarda kaza olabilir. Saşeden sorgulama yapın her zaman

Kumandadan kapıları kilitleyince, çam ve sunroof açıksa kapatiyormu? Bunu yapmak için bi ayar falan varmı?

Kilit tuşuna 2 kere basınca kapatması lazım.

Evet kapatiyormus demedim oldu

Şahin bey ben yine de size makyajlı kasayı öneririm. Diğer ilanda verilen araç dynamic donamındaki extra paketli güzel bir araç. km ve bakımlar , araç muayene yeni ama ben yine de size Scenic te 2007-2009 arası makyajlı kasayı öneririm. Bu arada bir aracın şase numarası o aracın kimlik kartı gibidir. elli müşteri el değiştirse de , rengi de değişse , bir o kadar plaka da değişse de aracın tek değişmeyeni şase numarasıdır. Arkadaşın dediği gibi sorgulama ve bakım kayıtlarını her zaman şase numaradan kontrol etmeyi unutmayın.

Bu arada forumda temiz aracını satan olursa görüşebiliriz. Otomatik olmak kaydıyla

Geri