2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim.

grand scenic 2008 model 2000 bva 88000 km de. depoyu 1.95 den shellden doldurdum .39 litre aldı 76tl . bakalım gaz bitene kadar binecem şehir içi nekadar yakıyor .kaç km yapıcam simit tank

Geçmiş olsun yusuf abi. O kuşun kaderi böyleymiş rabbim oyle yazmış. Allah saha beterinden korusun insallah. Üzüntünüzü biraz olsun hafifletmek isterseniz biraz buğday alıp güvercinlere atabilirsiniz.

grand scenic 2008 model 2000 bva 88000 km de. depoyu 1.95 den shellden doldurdum .39 litre aldı 76tl . bakalım gaz bitene kadar binecem şehir içi nekadar yakıyor .kaç km yapıcam simit tank

Sizin aracın lpg tankı bagajda silindirik mi. Bu kadar büyük simit tank bu araçlara uygun olarak yok diye biliyorum. Keşke benim tank da bu kadar büyük olsa. Stepne yerindeki simit tank anca 31lt alıyor.

Geçmiş olsun yusuf abi. O kuşun kaderi böyleymiş rabbim oyle yazmış. Allah saha beterinden korusun insallah. Üzüntünüzü biraz olsun hafifletmek isterseniz biraz buğday alıp güvercinlere atabilirsiniz.
:) Teşekkür ederim AVNİ BEY. Eh işte can. Elimde olmadan da olsa yine de üzüldüm. Sevgili dostlar görev icabı yaklaşık 3,5 hafta Adana da ; ardından Tarsus , Mersin ve Antalya da 3-4 gün kaldık. Nemden bunaldık. Hakikaten sahillerde durulur gibi değil. Resmen Ankara ya kaçma kaçtık. Gözünü seveyim Başkentimin. Gölgeye geçtiğinde ve Akşamları çok güzel serinliyor insan. Çok şükür yuvaya ; Ankara ya döndük. Sevgili dostlar hakikaten dizel arabanın tork gücünün tadından yenmiyor. Otomotikçiyim ama dizelin tadı da bir başka. Keşke 2.ci kasa scenic'in otomatik dizelide olsaydı. Dönüşte Antalya - Burdur- Afyon -Polatlı -Ankara güzergahından geldim. Yollar çok şükür bölünmüş yol idi. Virajı alabildiğim bütün rampalarda araç vites düşürmedi. bu cüsse ve ağırlıkta bu aracın yaptıklarına ve inanılmaz yakıt değerlerine , konfor , güvenine bayılıyorum. Klima açık bagaj dolu + üç yetişkin 110 -120 km hız ile ortalama yakıt değerim 4,8 lt . Gel de scenic aşığı olma ?

Arkadaslar scenic 2 var 2005 . Bu aracta lastik basinc sensoru yok mu acaba.lastik inmis ekranda gorunmuyordu.eski aracim megan2 de vardi.calisiyordu.

Arkadaslar scenic 2 var 2005 . Bu aracta lastik basinc sensoru yok mu acaba.lastik inmis ekranda gorunmuyordu.eski aracim megan2 de vardi.calisiyordu.

Aracın çalışırken ekran resmini çekin koyun yorum yapalım. Olması gerekiyor fakat Arızalı ya da pili bitmiş olabilir. Ekran da araç simgesinde lastikler görünmüyor ise sensörler arızalıdır ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arızalı ise yada normal sibopla değiştirildi ise ekranda lastik basınç kaptörü arızalı diye uyarı çıkıyor zaten. Her modelde lastik basınç sensörü yok. Sizinkinde de yok sanırım. Benim soldakilerde var fakat sağ tarafa normal sibop taktıklarından arıza uyarısı yanıyor sürekli. Sadece sol tarafın ölçümü yapılıyor benim araçta şuan. Uygun zamanda aliexpressten 2 adet sensör alıp arabaya tanıttırcam. En son 61 tl ye anahtar kartı aldım. Fırsat bulunca serviste tanımlama yaptırcam

Belki clip ile kapatılmıştır. Benim aracımda da iki sensör bozuk, bilgisayara bağlatıp kapattırdım. Çok da elzem değil bence

Cliple değil ama universal bir cihazla kapattık, bu sefer elektronik arıza yazmaya başladı araç :) mecbur geri açtık. Dediğin gibi çok da gerekli değil ama insan varsa neden düzgün çalışmasın diye düşünmüyor değil :)

Geri