2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eksantik mil kaptorü değişti sadece egzoz emisyon uyarısından kurtulduk.araba sessizleşti yada bana öyle geliyor

Bu arabalar belirli bir parayı yediği zaman düzeliyor. Sensör çok fazla. Üzerinde ki sensörler ciddi bir araba alır masraf çıkarttığı zaman. Ama araç sorunsuz ise tadından yenmez o kadar harika sürüşü var...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arabalar belirli bir parayı yediği zaman düzeliyor. Sensör çok fazla. Üzerinde ki sensörler ciddi bir araba alır masraf çıkarttığı zaman. Ama araç sorunsuz ise tadından yenmez o kadar harika sürüşü var...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen, 2 senede bir böyle 200 - 300 civarı masraf çıkarabiliyor.10 yıllık araba normal.her arabada olur o kadar.26 ya alabileceğim en ideal otomatik arabaydı.fazlasıyla memnunum.yalnız arka sunroof perdesi geri çekmiyor tam olarak.sizinkiler çekiyor mu.

Çok kötü durumda değil. Hafif destekle çalışıyor... Takılmıyorum perdelerine...

Benim perdelerde yavaş biraz. Mekanizmaları sıvı gresle yağlamayı düşünüyorum

Valla arabadan memnunum sıkıntısız nerdeyse, iyi bir araba yalnız ben dizeli çok arıyorum yaz ayları araba lazım geçsin ben bir iki yaş genç dizelini almayı düşünüyorum...

Valla ben hiç aramıyorum, 40 lira lpg ile 200 km yol gidiyor şehiriçi. Bazen motor çalışıyormu acaba diye eğilip dinliyorum ışıkta durunca. O kadar da sessiz. Daha ne yapsın, ütümü yapsın birde[emoji1]

Valla ben hiç aramıyorum, 40 lira lpg ile 200 km yol gidiyor şehiriçi. Bazen motor çalışıyormu acaba diye eğilip dinliyorum ışıkta durunca. O kadar da sessiz. Daha ne yapsın, ütümü yapsın birde[emoji1]
Araç sessiz onda problem yok ben çekiş istiyorum malum 156 beygir dizel 2012 sıfır c4 satıp bu arabaya geçtim maddi sebeplerden gücüm yetse o zaman gene dizelini alacaktım. Birde klasik Renault hastalığı araba çok bağırıyor yüksek süratlerde. 5. Vites te 3 binndevirde 100 km bile bağırıyor. Uzun yola yaklaşık 21 krş yakıyor. Ben c4 ile motorin 4,80 iken lt fiyatı 18 krş üzerine çıkmadım kısacası ben dizel arabaları seviyorum...

Yahu birde bu arabaya şehir içi 20 krş nasıl yaktırıyorsunuz anlam veremiyorum bir türlü ben arabam manuel şehir içi rahat 27 krş yakıyor...

Söylediklerinize sonuna kadar haklısınız. Ama 5.viteste 100 ile giderken benim araba hiç bağırmıyor, anca 118 den sonra duyulmaya başlıyor motor sesi, özellikle dikkat ettim buna
Fazla yükleniyorsunuz sanırım, ben sakin kullanıyorum, yakıt değeri bu şekilde.

Geri