eksantik mil kaptorü değişti sadece egzoz emisyon uyarısından kurtulduk.araba sessizleşti yada bana öyle geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen, 2 senede bir böyle 200 - 300 civarı masraf çıkarabiliyor.10 yıllık araba normal.her arabada olur o kadar.26 ya alabileceğim en ideal otomatik arabaydı.fazlasıyla memnunum.yalnız arka sunroof perdesi geri çekmiyor tam olarak.sizinkiler çekiyor mu.Bu arabalar belirli bir parayı yediği zaman düzeliyor. Sensör çok fazla. Üzerinde ki sensörler ciddi bir araba alır masraf çıkarttığı zaman. Ama araç sorunsuz ise tadından yenmez o kadar harika sürüşü var...
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç sessiz onda problem yok ben çekiş istiyorum malum 156 beygir dizel 2012 sıfır c4 satıp bu arabaya geçtim maddi sebeplerden gücüm yetse o zaman gene dizelini alacaktım. Birde klasik Renault hastalığı araba çok bağırıyor yüksek süratlerde. 5. Vites te 3 binndevirde 100 km bile bağırıyor. Uzun yola yaklaşık 21 krş yakıyor. Ben c4 ile motorin 4,80 iken lt fiyatı 18 krş üzerine çıkmadım kısacası ben dizel arabaları seviyorum...Valla ben hiç aramıyorum, 40 lira lpg ile 200 km yol gidiyor şehiriçi. Bazen motor çalışıyormu acaba diye eğilip dinliyorum ışıkta durunca. O kadar da sessiz. Daha ne yapsın, ütümü yapsın birde[emoji1]