2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun çok kral arabadır... Kaza bela görmeyin inş güle güle binin...

hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin inşallah.

arkadaşlar aracımın resmi ve hata mesajı budur açıkçası gücenlik paketinin içinde neler var onları bilmiyorum ama en azından asr var onu biliyorum

arkadaşlar aracımın resmi ve hata mesajı budur açıkçası gücenlik paketinin içinde neler var onları bilmiyorum ama en azından asr var onu biliyorum
Bir cihaza bağlanıp arızalar silinmeli sonrasında bir müddet kullanıp arızayı tekrar veriyor ise üzerine düşümeli...

Maşallah aracınıza. Sağ arka lastik basınç sensörü sökülmüş. Fakat ayrıca servis ışığınız yanıyor. Başka hatalarda var görünmeyen. Pc ye bağlanıp tespit edilmesi ve çözülmesi gerekir

Arkadaşlar 2007 makyajlı kasa scenic II faz 2 aracıma orijinal Renault alarm taktım. aldığım alarm iş yerindeki bir abimizin megan 2 aracını satarken sökmüş olduğu orijinal Renault ürünü. sol arka koltuk altındaki soket hariç uyumda sorun yok. bağlantıyı yaptım. fakat üründe tepk, yok. enerji geliyor. sanırım tekrar aktif edilmesi lazım. internette yabancı sitede yazılanları denedim. değişen olmadı. serviste tanıdığı olan varsa lütfen sorar mı ? megan 2 den sökülmüş ikinci el orijinal Renault alarm scenic makyajlı kasada nasıl aktif edilir.

teşekkürler arkadaşlar kısa zamanda bu basınç sensörü işinin peşine düşecem cihaza bağladım 11 tane hata veriyor :) birazını sildirdim ama 3 tane kaldı

ARACINIZ HAYIRLI OLSUN .yusufbey sizin arac satilik mi acaba.

Yusuf abi o arabayi satmaz ben bile amcam a almak icin yapıştım ama yine satmadi... maşallah çok güzel arabasi.

Yusuf abi o arabayi satmaz ben bile amcam a almak icin yapıştım ama yine satmadi... maşallah çok güzel arabası .
Teveccühünüz Avni bey. Arabama iyice aşık oldum. sevgili dostlar aracımı kesinlikle satmayı düşünmüyorum. Ki şu sıralar sıradışı projeler üstündeyim. Ve beni en çok mutlu eden şey aracın wiring diağram ( elektrik kablo donanım ) tam yapılmış ve soketinin bir yerlerde hazır bırakılmış olması ; alınan donanımları araca bağladığınızda aracın servise veya PC ye ihtiyaç duymadan orijinal donanımı kabul etmesi de ayrıca çok hoşuma gitti. şu sıralar orijinal koltuk ısıtmada son aşamadayım. bir arkadaştan sattığı megan 2 aracından kalan orijinal alarm bağlantı yaptım fakat ürün çalışmadı. 2-3 servisi aradım. her biri farklı söylüyor. kimi hemen çalışır diyor; kimi de sisteme tanıtılmalı diyor. İlginç bir şekilde alarm kitapçığında kullanılan alarm bir başka araçta çalışmaz diye bir ibare ve şekil var. sistem kendini mi kilitliyor/ yada korumaya alıyor bilmiyoruz. yabancı sitelerde alarm reactive yazıyor. her biri farklı tarif ediyor ( örn : aracı stop edin. kartı çıkarıp tekrar takın . start/stop a 5defa basıp kartı alarak araçtan çıkın ve kapıları karttan kapamaya iki defa basın diyor. Yaptım ama değişen bir şey yok. ) Alarmdan anlayan bir arkadaş baktı. bağlantı normal ve doğru. enerji gelmesi geren yerlerde enerji var. muhtemel ürün kilitli diyor. ama servislerden net bilgi alamadım. Ürün orijinal ve sol arka koltuk altındaki soketle birebir uyum sağlıyor. birde orijinal ön park sensör işi ile uğraşıyorum. proje çok . inanın yağmurdan fırsat bulduğumda hemen araç başındayım.

Geri