2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arıza kaydı oluşur başka bir problem teşkil etmez

Güvenlik paketli dynamiqe varmı oda ayrı bir sorun haklısınız...

Sol taraftaki düğmelerin fotosu olsa anlaşılır aslında. Bende merak ediyorum

fotoyu yarın yüklemeye çalışayım arkadaşlar ama forumda incelediğim kadarıyla park sensörü tuşunun yanındaki tuşa bastığımda ekranda asr devre dışı diyor 50 km de devreye tekrar giriyor doğru anlıyorumdur umarım. evet ekranda lastik kaptör diye bir hata veriyor. ben tabii aracı almadan önce böyle araştırmadım sadece sevdim ve aldım yoksa çok araştırdığın zaman insan soğuyor şimdilik oldukça memnunum özellikle tek kapı araçtan buna binince :)

fotoyu yarın yüklemeye çalışayım arkadaşlar ama forumda incelediğim kadarıyla park sensörü tuşunun yanındaki tuşa bastığımda ekranda asr devre dışı diyor 50 km de devreye tekrar giriyor doğru anlıyorumdur umarım. evet ekranda lastik kaptör diye bir hata veriyor. ben tabii aracı almadan önce böyle araştırmadım sadece sevdim ve aldım yoksa çok araştırdığın zaman insan soğuyor şimdilik oldukça memnunum özellikle tek kapı araçtan buna binince :)

Hayırlı olsun, 3 kapıdan geçince scenic çok farklı gelmiştir. Bende clio dan scenic e geçmek üzereyim.

inşallah kardeşim hakkında hayırlısı olsun

Evet bende clio kulübünden scenic kulübüne geçmiş bulunmaktayım [emoji1]

Fotoyu düzeltemedim

Hayirli ugurlu olsun allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Merhaba arkadaslar malum scenici sattik simdi araniza tekrar renault markasiyla devam ediyorum. Amma megane3 sport tourer gt-line dizel otomatik ile rabbim Cümlemize kaza bela gostermesin insallah...

Geri