2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar egzoz susturucusu delik idi onu orjinal ile değiştirdim. Arabada ses kalmadı. Yahu bu kadar yakıta etki etmesi mümkünmü şehir içi 20 kuruşlara kadar düştü. Sizce ne dersiniz. Bu arada kullanım aşırı sakin. Buda biline....

Egzoz sistemi her nekadar çoğu kişi bilmesede yakiti etkiler.

Valla değiştirdim araba müthiş rahatladı ve de yakıt inanılmaz oldu

Arkadaşlar egzoz susturucusu delik idi onu orjinal ile değiştirdim. Arabada ses kalmadı. Yahu bu kadar yakıta etki etmesi mümkünmü şehir içi 20 kuruşlara kadar düştü. Sizce ne dersiniz. Bu arada kullanım aşırı sakin. Buda biline....
hocam egzozun delik olduğunu nasıl anlıyorsunuz.biz de baktıralım

Egzoz kısmında araba çalışırken pır pır ses geliyor, Gaz verip çekince patlamalar yapıyordu. Araç çalışırken egzoz ağzını usta tam kapattı araba normal çalışmasına devam ediyordu. Kaynak tutacak gibi değildi. Orjinal parça ile değiştirdiler sonra tam kontrol yapıldı. Şimdilik çok iyi oldu şükür...

saol hocam şimdilik dediğiniz ses yok gelirse baktırırım.

merhaba arkadaşlar bende aranıza 3 gün önce 2004 scenic cam tavanlı dynamique alarak katıldım. şu an için sıkıntı yok gibi duruyor ancak ekranda lastiklerin biri yok ve anladığım kadarıyla lastik sensörü bozuk elektrikçi mi lastikçi mi tamir edecek onu pek çözemedim birde nette 125 tl gibi rakamlara var fiyat normal mi şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar bende aranıza 3 gün önce 2004 scenic cam tavanlı dynamique alarak katıldım. şu an için sıkıntı yok gibi duruyor ancak ekranda lastiklerin biri yok ve anladığım kadarıyla lastik sensörü bozuk elektrikçi mi lastikçi mi tamir edecek onu pek çözemedim birde nette 125 tl gibi rakamlara var fiyat normal mi şimdiden teşekkürler

Lastik basınç sensörü tamiri olmuyor sanırım. Yenisini alıp lastiği söktürüp taktırmak ve sonra bilgisayara bağlatıp tanıtmak gerekiyor

eyvallah kardeş teşekkür ederim bu asr ya da esp ile ilgili sorun oluşturmaz galiba yaptırmazsam eğer

eyvallah kardeş teşekkür ederim bu asr ya da esp ile ilgili sorun oluşturmaz galiba yaptırmazsam eğer

Onlarla bir bağlantısı varmı bilmiyorum
Daha tecrübeli arkadaşlar cevap verir
DYNAMIQUE lerde varmı asr esp
Ben sadece privilege ların bazılarında var sanıyordum

Geri