2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaslar bugün arabamin satışını yaptık. Rabbim kaza bela gostermesin yeni sahiplerine. Yusuf abim sanada cok teşekkür ediyorum sayende cok sey öğrendim. Siteden kopmayacağım malum yine megane 3 sw privilege dizel otomatik alacağım nasipse araba istanbul yollarinda ve yine 16 plaka hali ile hemde....
Kaç paradan verdiniz 38.5'a gitti yani. Valla hayırlı uğurlu olsun alan adama...

38.300 e gitti.

Evet arkadaslar bugün arabamin satışını yaptık. Rabbim kaza bela gostermesin yeni sahiplerine. Yusuf abim sanada cok teşekkür ediyorum sayende cok sey öğrendim. Siteden kopmayacağım malum yine megane 3 sw privilege dizel otomatik alacağım nasipse araba istanbul yollarinda ve yine 16 plaka hali ile hemde....

Avni bey öncelikle hayırlı olsun . muhteşem aracınızı sattınız. inşallah yeni sahibini de çok mutlu eder. Avni bey bende sizi tanımaktan çok memnunun oldum. seviyeli ,kişilikli güzel paylaşımlarınızdan dolayı bende size teşekkür ederim. Her daim scenic ailesinde yine bekleriz.

Avni bey öncelikle hayırlı olsun . muhteşem aracınızı sattınız. inşallah yeni sahibini de çok mutlu eder. Avni bey bende sizi tanımaktan çok memnunun oldum. seviyeli ,kişilikli güzel paylaşımlarınızdan dolayı bende size teşekkür ederim. Her daim scenic ailesinde yine bekleriz.
Yusuf bey birde benim araca özelden bir değer biçermisin sana zahmet fikirlerine ihtiyacım var. Arabayı biliyorsun herşey faal hasar kaydı boya filan yok ...

Değerli arkadaşlar çok şükür ebay dan beklediğim siparişlerin 2 tanesi geldi. ilk etapta koltuk ısıtma işlemine başladım. sipariş verdiğim ve Çin den gelen ürün normalde üniversal yani 12v çıkışı olan herhangi bir araca uygun ve ön iki koltuk için alt ve sırt ısıtmadan ibaret. Ama benim amaç üniversal koltuk ısıtmayı orijinal 'i gibi takmak. Türkiye de olmayan ; sadece yurtdışında ve ender opsiyon olan scenic orijinal koltuk ısıtma sistemi ile entegre etmek. yani koltuk ısıtıcı düğmeleri ısıtma pozisyonuna aldığımızda dijital ekranda da koltuk ısıtma ikazın yanmasını istiyorum. çok büyük ihtimalle de başaracağım sanırım. Çünkü dijital ekran soldaki gri soketin 25nolu kablosu koltuk ısıtma ikaz pimi aracımda mevcut olduğunu öğrendim. Acele etmeden dikkatli bir şekilde işlemi takip ediyorum. ve yaptığım işlemi de fotoğraflıyorum. kesin sonucu inşallah alınca paylaşacağım. kendim yapıp resimle ispatladığım sürece siz değerli scenic dostlarıyla paylaşacağım. ilk etapta koltuk ısıtma pedlerini ön koltuk alt ve sırtlara yerleştirdim. ama koltuk döşemelerini açmak oldukça zormuş. ama yine de tek tek resimledim. bugünde çiftli ve kademeli ısıtma düğmesinin yerini karar verdim ve düğmeyi yerine taktım. Bundan sonrasında kablo tesisatı çekmek kaldı. dediğim gibi kablo tesisatı çekmede önceliğim aracın orijinal koltuk ısıtma kablo /donanım tesisatından yararlanmak.

Güzel haberler Yusuf bey gene şaşırtacak bizleri valla helal olsun. Siz bir mekan açın parça ücret gelip yaptıralım istediğimiz donanımları ...

Osman bey inanın parada pulda gözüm yok. devlet memuruyum. Rabbime sonsuz şükürler olsun aldığım maaş evimi rahat geçindiriyorum. bendeki Scenic aşkı. hiç hoşlanmadığım palavra ve boş laf. o yüzden önce kendim yapıp aracımda denedikten sonra lafla değil resimlerle paylaşıyorum ki herhangi birini yarı yolda bırakmayayım. Hep söylediğim ; lafla peynir gemisi yürümez. bize icraat lazım. Siz değerli scenic dostlarına resimlerle detaylı yardımcı olabiliyorsam ve Allah razı olsun denmesi bana fevkalade yeter. şuanda koltuk ısıtma işlemi ile uğraşıyorum. İnşallah istediğim sonuca ulaşınca paylaşacağım. ardından bir megan 2 sahibi (aracını yeni sattı ) orijinal alarm . servis fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 400tl ye almıştı. 150tl dedi. bende 100 verdim. anlaşırız sanırım. öncelikle aracıma uygun mu diye araştırdığımda sol arka koltuk altında orijinal soketini görünce ürünün tam bana uygun olduğuna karar verdim. alarm sonrası aklımda olan diğer bir işlem orijinal ön park sensör montajı.

Teşekkürler yusuf abim. Ben bu forumda senin gibi değerli bir büyüğümü tanıdığım için çok mutluyum. Nasipse yine renault düşünüyorum. Megane3 öncelikli ancak kafama uyan 2012 üstü scenic bulursam almayi düşünüyorum. Hatta izmir karşıyakada siyah bitane var. Suan yurttaşındayım nasipse gelince bakmak isyiyorum o araca... Bu arada gözün aydin yusuf abi ürünlerin gelmiş. En kısa zamanda resimleri bekliyoruz.

Arkadaşlar aracımı satılığa çıkardım. Eşi dostu arayan var ise biraz dillendiririr iseniz sevinirim. Sorunsuz tertemiz araba oldu. Baya uğraştım ama değdi. 33000 TL den bırakacağım... Sahibinden de Kütahya ilinde aratır iseniz çıkacaktır. Şimdiden teşekkürler...

213051882 ilan numarası sahibinden...

Geri