2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah razı olsun abim. Malesef scenic almaya heveslenerek hayal kirikligina ugruyor arkadaslarimiz. Umarim herkes gonlune ve cebine uygun arac bulabilir. Benimcarac suan 37.000 tl yi görüyor ama ben vermiyorum 38.000tl den asagida büyük konusmakta istemiyorum ama vermeyi düşünmüyorum.....
Bu arada yusuf abi yazdim mi tam yaziyosun valla
Niyetiniz satmak ise ve yazdığınız rakamlara yakın teklifler var ise bence satın. Nasibi bir keser iseniz gerisi gelmiyor...

Aklimdaki son fiyat 38.500 dedigim gibi satilmazsada kullaniyorum ve kullanmayada devam ederim benim sıkıntım yok arabamla allaha şükür....

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyor um arabamı çok şükür sonunda aldım ama reno degil peugeot 207 outdoor 2009 model otomatik 76 binde 32 bin TL Ye aldım bu araba hakkında bilgisi olan varsa benide bilgikendirirse çok sevinirim. Arada bu formu takip etmeye devam edecegim şimdilik hepiniz allaha emanet olun iyi akşamlar görüşmek üzere.

Hayirli ugurlu olsun.rabbim kaza bela vermesin insallah. Malesef peugeot la hic isim olmadi simdiye kadar.

Hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı...

Yusuf üstat projelerle ilgili ne gelişmeler var? Merak içinde bekliyoruz. Bir de şu aynalar ve led sinyaller ile ilgili nasıl yapabiliriz bir buluşma mi ayarlasak?
Değerli kardeşim projeler başlayacak ama sabırsızlıkla beklediğim ebaydan siparişlerim hala gelmedi. 3 sipariş vermiştim. * 5 kademeli sürücü ve ön yolcu alt ve sırt koltuk ısıtma sistemi(üniversal ) = 132tl * ön far içine sinyal altına led beyaz ve turuncu = 70 tl * ve en önemlisi 2004-2009 scenic wring diağram (aracın komple elektrik ve soket tesisat cd si ) =26tl . merakla bekliyorum. özellikle cd geldikten sonra neler yapacağıma karar vereceğim. ve maddiyat yettiği kadarıyla güzel projelerim var

Arkadaslar aracim sanirim gidiyor... kaporami aldim kismetsr bu hafta satisi verilecek. İstanbul yolcusu kismetse

Hayirli olsun diyelim

Teşekkür ederim allah razı olsun Rabbim herkezin gönlüne göre versin Cebelli hocam seninde aracın hayırlı olsun inşallah en kısa sürede aradığını bulursun.saygılar.

Evet arkadaslar bugün arabamin satışını yaptık. Rabbim kaza bela gostermesin yeni sahiplerine. Yusuf abim sanada cok teşekkür ediyorum sayende cok sey öğrendim. Siteden kopmayacağım malum yine megane 3 sw privilege dizel otomatik alacağım nasipse araba istanbul yollarinda ve yine 16 plaka hali ile hemde....

Geri