2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cebelli hocam dediginiz gibi fiyat bana yüksek ama çevremde düşünen olur sa sizin arabanızı tavsiye edecegim hiç şüphesiz olmasın sormam da sakınca yok sa neden satıyorsunuz arabayı çok severek almıştınız hayırlısı olur inşallah.

Megane 3 sw prilivege almayi dusunuyorum dizel otomatik hayirlisiyla olur insallah. Malum gaz a karsi biriyim. 2010 2012 arasinda birseyler bakicam hayirlisiyla

Son düzenleme:
Valla fiyatı 30 bin civarında olsaydı Araban gözü kapalı alırdım ama malesef bütçe el vermiyor senin fiyata hayırlısı olur inşallah aradığında bulursun boL şans...

Valla fiyatı 30 bin civarında olsaydı Araban gözü kapalı alırdım ama malesef bütçe el vermiyor senin fiyata hayırlısı olur inşallah aradığında bulursun boL şans...
Millet düz vites temiz bir scenic ve ortalama km 100 bin üzerinde olan için 30 bin civarı çeker. Bu araç nadir farklı ve temiz bir araç. Verilirmi orası kişiye kalmış nasip ise satılır. Bana görede fiyat sağlam bir fiyat hayırlısı. Bende manuel var 101 binde şu anda dünya bir masraf ettim. Boya nerdeyse yok hata değişem yok. Bende şimdi verecek olsam en az 32 isterim verene bırakırım. Aracım artık bir çok parçasıyla sıfır. Ama ben amorti edene kadar bineceğim. Nasip allah herkesin gönlüne göre versin.

valla benim de satasım var aslında.renginden dolayı. sorunlarını çözdük 2 yıla yakındır sorunsuz kullanıyorum.tek kusuru sanroof arka perde geri cekmiyor elinle doluyorsun.vizesi yeni, 4 lastık yenı, triger değişimine 2-3 yıl var. otomatik vites (sorunsuz) 2005 model.lndirenzo lpg var yakıt çok iyi.. ekranıda serviste değiştirdik o dert de olmayacak. 115 binde falan . 30 civarı düşünüyorum ama önce benım araba bulmam lazım.
Ben evin borcunu azaltırsam azıcık sonrasında gene bu tarz bir araçla devam etmek istiyorum ama nasip en az 1.5 sene daha bunla devam tahmini 130 bin km de iken satılığa çıkaracağım.

Ranyo arkadaş aracın nerde eger satmak istrsen haberim olsun internete falan verirsen ilan numarasını burda payşalırsan sevinirim tabi aracı görüp begenmek lazım ama satmak istersen ben talibim ankarada oturuyorum ben...

Elimde scenic 2 aracımdan çıkarılan kalorifer rezistans ve fan motoru var. Sizce nasıl değerlendirmeliyim. Satılırmı bunlar acaba ben arızalı olduklarını düşünmüyorum. Servis laf etti değiştirdi işte. Ne dersiniz arkadaşlar ?

Herkese merhaba, temiz ve sorun cikarmayacak cinsten bi scenicte ben arıyorum.2004 ve 2009 yılları arasi.1.6 yada 2.0 otomatik tercih sebebi( 1.6 benzinli yada 1.5 dci manuel de olabilir)
Olmassa olmazımız cam tavan ( açılan cinsten) ve mümkün olduğunca dolu olması.(deri koltuk ola da bilir, olmayadabilir) ailecek binebilecegimiz km si düşük bütçemize uygun (28-30 bin arasi) bir araçta ben bakmaktayim.Yardımcı olabilicek arkadaşlara simdide teşekkürler.

Stilist arkadasim bu konunun 24. Sayfasindayiz 4. Sayfadan itibaren okumaya basladiginda 28-30 bin araliginda istedigin ozelliklerde bulamayacagini üzülerek belirtmek isterim. Ayrica o fiyatlara sikintili ve sorunlu araclarla karsilacak ve arac aramaktan soguyacaksin bizde bir scenic severin aramizdan ayrilmasini istemeyiz butceni biraz daha zorlayarak 33.000 - 35.000 tl lere kadar cikmami tavsiye ediyorum. Ki iyi birseyler bak.

Simdi 28-30 a alacaksin insallah iyi birsey denk gelmis olsun diyelim ki güle güle bin... ama ya sıkıntılı ise baslayacaksin masraf yapmaya parcalar biraz tuzludur. 1 masraf yapacaksin 2 masraf yapacaksin 3 - 4 derken inan ki soguyacaksin arabandan.... bu soğudugun araba aslinda dunyanin en mukemmel arabasi olacak....
Degerli yusuf abimin dedigi gibi eski sahibi scenic e iyi bakmadiysa yeni sahibini üzer.....

Düşünceli tavrınıza teşekkür ederim inanın bundan benden korkuyorum dediğiniz gibi elektronic araçlar olduğu için bizi üzmesinden bende endişeliyim işin gerçeği.

Son düzenleme:
Geri