2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnsallah büyük bir sorun yoktur.

İnsallah büyük bir sorun yoktur.
Yağ işi contalardan mış aradılar 2 lt yağ ve contaların değişimi 110 tl dediler değişin dedim. Bir de klima sistemi hepten elden geçecek onun içinde fiyat teklifi verecekler. Korktuğum gibi olmadı. Krater felan çatlak ise dedim sıkıntı olacaktı. Çok şükür büyük birşey çıkmadı.

merhaba arkadaşlar,
aracı yeni aldığım için bir konuda yardıma ihtiyacım var, hareketli kolçağın çakmaklığına, lambalara ve hareket motoruna enerji gelmiyor, ve sanırım her birinin sigortası ayrı,
2005 model 1.6 Privilege modelin sigortasının yerini bilen var?

merhaba arkadaşlar,
aracı yeni aldığım için bir konuda yardıma ihtiyacım var, hareketli kolçağın çakmaklığına, lambalara ve hareket motoruna enerji gelmiyor, ve sanırım her birinin sigortası ayrı,
2005 model 1.6 Privilege modelin sigortasının yerini bilen var?
Sigortalar direksiyonun solunda alt tarafta sanırım. Sökmesini bilmiyorum.

Bu arada benim arızalı serviste yapılıyor arkadaşlar yağ damlaması tapalar varmış motor altında ondanmış. Kalorifer arızası da motor ve rezistans ile alakalıymış. Toplamda 1215 tl para vereceğim. Böylelikle aracım toplamda bana 32500 tl ye mal olmuş olacak çok fazla oldu allah beterinden korusun ciddi anlamda paramı aldı bu araç. Bir de temizinden aldık güya. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın. Böyle olacağını bilsem AZ borçlanır modelli dizel alırdım satsak 32.5 verilirmi benim aracıma ... Hayırlısı

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun arkadaş sonuçda 2.el araç kaldıki sıfır araçlar da bile bu sorun oluyor onun için takma kafana ama ben şunu anladım ki otomatik araçlarda toyoto veya honda alın dedikleri kadar varmış onun için ben scenicden vaz geçtim inşallah toyotonun veya hondanın temizinden bulursam alıcam Allah herkezin gönlüne göre versin hayırlı cumalar cümleten..

Ben araçtan memnunum bendeki manuel zaten. Ufak tefekler 3200 tl ye mal oldu bende. Alırken de pahalıya aldım çoluk çocuğun rızkını tenekeye verip duruyoruz. Gittiği yere kadar bineceğim bu kadar parayı harcadıktan sonra ...

1979ahmet arkadsim.
Sigortalar direksiyon altinda cekmece gibi yerin arkasinda. Eger ordaki sigortalar saglamsa. Birinin basina daha gelmisti böyle bir durum surucu koltugununcaltinda biryerde daha varmis ama konuyu kim acti nerde gordum bulmuyorum.

Efsane2005 arkadasim kusura bakma adini unuttum.

Ben arabayi satiliga cikardim ama fiyat yuksek. Malum iyi araba iyi fiyat
İlan no 209910369
Pazarlik yaparim senin icin yuksek gelebilir belki ama cevrende alici olarak gorevildiklerin varsa eger yabanciya gitmeyecek bir arac

mrb ,ben uzun süredir scenic bakıyorum ama temizini , donanımlısını ve aynı zamanda bütçemize uygun olanını bulamadım,bende scenic kullanan arkadaşların tavsiyelerini almak için, üstelik nasip olurda alırsak bazı sorunlarını forumunda yardımıyla çözebiliriz diye üye oldum. hatta bu 2.mesajım.Aracınızı malum sitede daha önce görmüştüm,çok beğenmiştim ancak bütçemi aştığı için arayamamıştım.:( sakıncası yoksa aracınız için düşündüğünüz son rakamı sorabilirmiyim.:soru

İlandaki cep numaramdan ararsaniz konusabiliriz

Geri