2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Servis cok para alir diye dusunuyorum cunki ön göğüslük sökülüyor

Arkadaslar bu arada arabam internette ilan numarasi 209910369 fiyat piyasaya gore yuksek olabilir. Ama bunun gibisi birdaha gelmez

Arkadaslar bu arada arabam internette ilan numarasi 209910369 fiyat piyasaya gore yuksek olabilir. Ama bunun gibisi birdaha gelmez
Hocam bu araba satılırmı allah aşkına. Bence kolleksiyonculara verilmeli. Çok güzel araç. Hayırlısı olsun.

Servis konusun dada yapacak birşey yok çünkü kalifiye usta bulamıyorum. Mecbur vereceğim hiç değilmi garantili yapılır. Klima ve ısıtma önemli yazları çok lazım oluyor hayırlısı bakalım.

Hocam bu araba satılırmı allah aşkına. Bence kolleksiyonculara verilmeli. Çok güzel araç. Hayırlısı olsun.

Servis konusun dada yapacak birşey yok çünkü kalifiye usta bulamıyorum. Mecbur vereceğim hiç değilmi garantili yapılır. Klima ve ısıtma önemli yazları çok lazım oluyor hayırlısı bakalım.
hocam gecen yıl kutahya servis benim aracı yaptık diye verdi 10 km sonra gene aynı sorun.sanayide adam gibi yaptırdım sorun kalmadı.klima değildi tabi.o servis inan anlamıyorlar.gidersen hatırlat mediha hanıma, yapmadan vermişsiniz parayı da almıssınız de:) sonra niye geri götürmedin dersen saçma sapan anlamsız masraf çıkartmaya yönelik çözüm sundular. ayrıca ekran bozulmuştu benim çogu insan ücretsiz değiştirirken bunlar ücret aldı. eskişehire git bence sanayide yaptır.tabi servisten bi teklif al.

hocam gecen yıl kutahya servis benim aracı yaptık diye verdi 10 km sonra gene aynı sorun.sanayide adam gibi yaptırdım sorun kalmadı.klima değildi tabi.o servis inan anlamıyorlar.gidersen hatırlat mediha hanıma, yapmadan vermişsiniz parayı da almıssınız de:) sonra niye geri götürmedin dersen saçma sapan anlamsız masraf çıkartmaya yönelik çözüm sundular. ayrıca ekran bozulmuştu benim çogu insan ücretsiz değiştirirken bunlar ücret aldı. eskişehire git bence sanayide yaptır.tabi servisten bi teklif al.
Bende baştan konuştum hocam siz teklif verin ona göre dedim bakalım nasıl olacak ...

Ekranda egzoz emisyon kontrol edin uyarısı çıktı bu lpgye bağlı bir uyarimidir yardımlarınızı bekliyorum

Ekranda egzoz emisyon kontrol edin uyarısı çıktı bu lpgye bağlı bir uyarimidir yardımlarınızı bekliyorum
Korkulacak birsey yok bir kere bendede cikmisti. Servise gittim bazen yapiyor bunu dediler sildirdim. Sonra bir daha yapmadi. Merak etmeyin 1.2 gune kalmaz silinir kendiliginden

Avni bey ilanınızı gördüm. Hayırlısı , gönlünüzce olur İnşallah. Hakikaten aracınız vitrinlik Maşallah. İyi araba iyi fiyata. Scenic otomatik arayan arkadaşlar ; II.ci kasa (2004-2009) sıfır scenic arıyorsanız buyrun. :) uyguna , kelepire değil de ; evladiyelik , konfor , prestij , asalet , keyif arıyorsanız tercihiniz mutlaka bu araç olmalı.

Teşekkür ederim yusuf abim. Bu arabanin %100 degerini bilecek olan varsa oda sensin ama sendede var. Hemde masallahida var.İnsallah degerini bilecek olan almasi dilegiyle.
Sayilir satilmaz hersey nasip isi ben arabamdan memnunum kullanmaya devam ederim sikintisi yok...

Bende baştan konuştum hocam siz teklif verin ona göre dedim bakalım nasıl olacak ...
öyle yap hocam,benim alt tarfı oksijen sensörü bozulmuş onu anlayamadılar 2 bin liradan fazla masraf çıkardılar yanlış teşhis tabi. 150 tl ye değiştirdim.bir bucuk yıldır tek sorun yok araba.sanayide çok kaliteli bi elektrikçi var o çözdü ona gidebilirsin.işin düşerse . adını öğrenirim unuttum şimdi.

Geri