Servis cok para alir diye dusunuyorum cunki ön göğüslük sökülüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bu araba satılırmı allah aşkına. Bence kolleksiyonculara verilmeli. Çok güzel araç. Hayırlısı olsun.Arkadaslar bu arada arabam internette ilan numarasi 209910369 fiyat piyasaya gore yuksek olabilir. Ama bunun gibisi birdaha gelmez
hocam gecen yıl kutahya servis benim aracı yaptık diye verdi 10 km sonra gene aynı sorun.sanayide adam gibi yaptırdım sorun kalmadı.klima değildi tabi.o servis inan anlamıyorlar.gidersen hatırlat mediha hanıma, yapmadan vermişsiniz parayı da almıssınız de sonra niye geri götürmedin dersen saçma sapan anlamsız masraf çıkartmaya yönelik çözüm sundular. ayrıca ekran bozulmuştu benim çogu insan ücretsiz değiştirirken bunlar ücret aldı. eskişehire git bence sanayide yaptır.tabi servisten bi teklif al.Hocam bu araba satılırmı allah aşkına. Bence kolleksiyonculara verilmeli. Çok güzel araç. Hayırlısı olsun.
Servis konusun dada yapacak birşey yok çünkü kalifiye usta bulamıyorum. Mecbur vereceğim hiç değilmi garantili yapılır. Klima ve ısıtma önemli yazları çok lazım oluyor hayırlısı bakalım.
Bende baştan konuştum hocam siz teklif verin ona göre dedim bakalım nasıl olacak ...hocam gecen yıl kutahya servis benim aracı yaptık diye verdi 10 km sonra gene aynı sorun.sanayide adam gibi yaptırdım sorun kalmadı.klima değildi tabi.o servis inan anlamıyorlar.gidersen hatırlat mediha hanıma, yapmadan vermişsiniz parayı da almıssınız de sonra niye geri götürmedin dersen saçma sapan anlamsız masraf çıkartmaya yönelik çözüm sundular. ayrıca ekran bozulmuştu benim çogu insan ücretsiz değiştirirken bunlar ücret aldı. eskişehire git bence sanayide yaptır.tabi servisten bi teklif al.
Korkulacak birsey yok bir kere bendede cikmisti. Servise gittim bazen yapiyor bunu dediler sildirdim. Sonra bir daha yapmadi. Merak etmeyin 1.2 gune kalmaz silinir kendiligindenEkranda egzoz emisyon kontrol edin uyarısı çıktı bu lpgye bağlı bir uyarimidir yardımlarınızı bekliyorum
öyle yap hocam,benim alt tarfı oksijen sensörü bozulmuş onu anlayamadılar 2 bin liradan fazla masraf çıkardılar yanlış teşhis tabi. 150 tl ye değiştirdim.bir bucuk yıldır tek sorun yok araba.sanayide çok kaliteli bi elektrikçi var o çözdü ona gidebilirsin.işin düşerse . adını öğrenirim unuttum şimdi.Bende baştan konuştum hocam siz teklif verin ona göre dedim bakalım nasıl olacak ...