2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun güle güle kullan ... Ufak tefek hep oluyor. Sorunlar çözülür. O çıtırtılar kapı tutacaklarının altındaki siyah sensör gibi küçük kısımlar var oralardan geliyor. Onları söküp arkasına hafif yapıştırıcı uygulayınca geçer...

Bu arada bende Audio Digital Changer Usb sd siparişi verdim. Perşembe gelir. Onu takacağım. Birde 4 adet 13 Cm pioneer siparişi verdim ses işini arabanın orjinalini bozmadan bu şekilde şimdilik çözdüm gibi. Cuma akşamı deneyimlerimi paylaşırım bir konu başlığında...

Benim aldığım araçta var sağolsun sahibi geçen hafta yaptırmış tek sıkıntı Torpido kapağına sıfır takmış usb takiliyken kapak kapanmıyor biraz geri almam lazım

Ne güzel işte 175 tl ye kargo dahil aldım. Paranız cebinizde kalmış... Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın... Kazasız belasız ...

Yusuf Hocam Araç satılmış tekirdagda olmasaydı ankara ve yakının da o zaman düşüne bilirdim saglık olsun hayırlısı bakam.

Yusuf Hocam Araç satılmış tekirdagda olmasaydı ankara ve yakının da o zaman düşüne bilirdim saglık olsun hayırlısı bakam.

Araç gerçekten güzeldi. Hep diyoruz ya gerçek manada dolu ve temiz Scenic ; çok kısa sürede gidiyor. fiyatı yüksekte olsa temiz , bakımlı scenic bulmak zor olduğundan ; olan da çok kısa sürede satılıyor. neyse hayırlısı bakalım.

Paganini58 Arkadasim baglanti yapinca montaj asamalarinin resimlerini bekliyoruz...

Paganini58 Arkadasim baglanti yapinca montaj asamalarinin resimlerini bekliyoruz...
Bu gün bağladım. Teybi 4 ince tornavida ile söküp dışarıya aldım. Arkasında mavi soket tek cd değiştirici onu söküp gelen dijital değiştiriciyi taktım. Saat gibi çalışıyor. Hoparlörleri takarken resmederim dijital değiştirici çok basit ...

Üstat aracın eski sahibi sistem cd changerin yerine bağlandığı için 6 klasör yapmamı ve şarkıları bu klasörlere koymami tavsiye etti. Sizde de durum böyle mi acaba

Üstat aracın eski sahibi sistem cd changerin yerine bağlandığı için 6 klasör yapmamı ve şarkıları bu klasörlere koymami tavsiye etti. Sizde de durum böyle mi acaba
Evet Cd01 CD02 vb. Gibi 6 klasör her klasöre 99 tane Mp3 atabiliyorsun.

Arkadaşlar kaloriferim ve dolayısıyla klimam sustu çalışmıyor ne auto modda nede manuel modda ilk çalışmada biraz üflüyor 5-10 saniye sonra kapanıyor bir daha da çalıştıra bilene aşk olsun. Sizce ne kadar masraf çıkarır servis bana ?

Geri