2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
32.000 tl üzerinden anlaştık anlayabildigim kadari ile araç full. Henüz gösterge arızası vermemiş hayırlısı ile kazasiz belasiz bineriz inşallah. Bu arada katlanır ayna ve ledli aynadan ben de biran önce yaptırmak istiyorum Yusuf üstat senden yardım bekliyorum. Ben de Ankara'da oturuyorum.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...

Teşekkür ederim fiyati nasıl buldunuz forumdan okuduklarım neticesinde uygun olduğunu düşünüyorum

Teşekkür ederim fiyati nasıl buldunuz forumdan okuduklarım neticesinde uygun olduğunu düşünüyorum
Bende bir ay önce manuel aldım. 2004 biraz masraf ettim. 97500 de idi aldığımda. 31350 ye geldi banada ... Fiyata çok takılmayın araç içinize sindi ise gerisi Problem değil. ..

32.000 tl üzerinden anlaştık anlayabildigim kadari ile araç full. Henüz gösterge arızası vermemiş hayırlısı ile kazasiz belasiz bineriz inşallah. Bu arada katlanır ayna ve ledli aynadan ben de biran önce yaptırmak istiyorum Yusuf üstat senden yardım bekliyorum. Ben de Ankara'da oturuyorum.

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sağlık sıhhatte kullanınız inşallah. Elimden geldiğince yardımcı olurum muhakkak ki. hatta Ankara da bir kaç arkadaşa da yapacağız inşallah. havaların ısınmasını bekliyoruz. dediğim gibi siz hayırlısı ile aracınızı alın inşallah havalar iyice ısınınca haberleşir bu güzel uygulamaları beraber yaparız. Dijital ekran bozulacak diye bir şey yok ; endişelenmeyin. ama şu bir gerçek ki 2004 - 2006 arasında ekran problemi oldukça fazla. Servisin insafına ve aracın servis tarihçesine göre ücretsiz yada meblağın büyük kısmını karşılayıp değiştiriliyor. Hiç endişeniz olmasın. hayırlı uğurlu olsun. gayet güzel ve privilege + paketli güzel bir araç . fiyatta bence gayet normal . son olarak plaka takıntınız yoksa aynı plaka kalması ekonomik olarak size faydası var. Ankara 06 plaka araç sigortası pahalı ; nerdeyse küçük illerin iki katı ve kasko daki olay aynımı hatırlayamadım. ama sigorta küçük illerde çok düşük çıktığını iyi biliyorum. bende sırf bu yüzden aldığım aracın plakasını (45 plaka) değiştirmedim. tabi ki tercih sizin. saygılarımla

Hayırlı uğurlu olsun .Rabbim kaza bela vermesin inşallah.

Hayırlı olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin bide ben ala bilseydim ne güzel olacaktı nasip kısmet işi bu işler hayırlısı neyse o olsun.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Anca eve attım kendimi. Teşekkür ederim arkadaşlar. Kısa yolculuğa rağmen gerçekten keyifliydi. Çok beğendim. Yalnız çukurlara filan girince bagaj kapağından ve başka yerlerden çok ses geldi bir de sol ön kapıdan çıtır çıtır bir ses geldi durdu var mı fikri olan

Bu arada güzel bir kuaför yaptirayim resimleri paylaşacağım inşallah

Geri