2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk ilana simdi baktim bu daha guzel ama bakimlari hakkinda birsey yazmamis sadece aracin ozellikleriyle donatmis yazilarini sormak lazim. Bu ilandaki daha iyi duruyor 2. İlana gore

Teşekkür ederim Cebelli hocam ikinci ilan elimizin altında yakın yerde fakat km si yüksek oldugu için emin olamadım sizce bu km de bu model araçlar için nasıl satın alına bilecek km mi acaba?

Eger bakimlari zamaninda eksiksiz ve ram yapildiysa aslinda renault motoru icin 155.000 km birsey degil. Ama simdi şöyle bişeyde var. İlerde satarken az cok sende kullanacaksin km ilacak ornegin 180.000 civari o zamanda satarken ona gore satacaksibln yani....

Renault motorları kaç nine kadar dayana biliyor. Birde aracın arka sanruf perdesi yarım açılıyor Muş tamiri mümkün mü acaba ve ne kadar masraf çıkartır. Araca kapora vermişler pazartesi öğleden sonraya kadar müsade etmiş adam eger satılmassa o zman bakınca biz.

Km konusunda net birsey demem yanlis olur ama amcamda scenic1 vardi 205.000km de sattik gecen hafta arac dyno testinde motor %83 cikmis ti....
Perde konusuna gelirsek benim sanrufun arka perdeside yavas yvas acilip kapaniyor hizli cekersem yuvalarindan cikiyor. O aracin perdesi kosedeki raylarindan cikmis olmaliki kapanmiyordur.... eger o arac sizin kismetinizse kalir. Degilse satilir.

Evet nasip se alırız yoksa bi tanede istanbulda var baka bilirsek ona bakıcaz hayırlısı olsun bakam.

Ankarada ki araba satılmış istanbulda ki kia yetkili bayisinde var ama herifler bana güven vermediler onun için orası da fiyasko hadi bakam nereye kadar direnecez....

Arkadaşlar sizce kumanda aparatı yaptırıp güzel bir teyip mi almalıyım yoksa, USB dijital değiştirici mi almalıyım. Bende tuner list teyp var 6 lı cd değiştirici faal ama teknolojiyi kullanmak gerek diye düşünüyorum. Cd ile uğraşmak istemiyorum.

SEÇENEK 1: İndash Teyp Kumanda aparatı yaklaşık maliyet 1350 tl.

SEÇENEK 2: Single Din teyp kumanda aparatı 350- 600 tl aralığında.

SEÇENEK 3: Hiç seti bozmadan Cadance USB, sd kart aparatı 145 tl.

Siz olsanız ne yapardınız ?

Secenek 3 bence en mantiklisi bu bütçeyi de zorlamaz

Secenek 3 bence en mantiklisi bu bütçeyi de zorlamaz
Bütçeyi zorlamaz mantık lı evet aman işte meslek müzik öğretmenliği olunca kaliteli ses istiyorum sürekli. Hoparlörler beklediğimden iyi fena değil. Ama Şarkı isimlerini gösteren yüksek kalite Mp3 leri çalabilen bir cihazı istemiyor değilim. Mp3 işini radyo vericisi ile şimdilik hallediyorum fakat oda problemsiz değil.

Geri