2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah.

Arkadaşlar Ankara ya galeriye gelen araç dynamic donanım + tekno paketli , Aynı şekilde 16 plaka gri privilege araçta tekno paketli .

kardeşim araç orta halli gibi duruyor. direksiyona sanırım sarmalı suni kılıf dikilmiş. boya ,kaza , değişen ve bakım durumuna göre değerlendirilebilir. fiyatı bu dediklerimin olumlu olması durumunda makul denebilir.

Araç tavan ve bagaj hariç boyalıymış dolmıuş çarpmış araca sag ön tambon degişmiş 90 bin civarında gösterge değişmiş birde araç şuan 140 bin de normal mi yoksa daha yüksek mi alına bilecek bir km mi hasar kaydına geçmemiş ne kadar çıkacağını bilmiyorum 1 hafta içinde belli olur dedi adam valla sıkıldım Araba aramaktan hayırlısı bakam?

kardeşim araç evet scenic II.ci kasa privilege + paketli araç. dışında ufak tefek tampon sürtmeleri dışında herhangi bir sorun görünmüyor. dikkatimi çeken direksiyon ve otomatik vites topuzu. renk farklı orjinali ile değiştiğinde renk farkı çok az olması gerek. ama bu araçta bariz renk farkı var. acaba sanayide deri mi dikildi. Koltukları temiz düzgün duruyor. araç hor kullanılmamışa benziyor. km ise düşük sayılır. dijital ekran değişmiş ise gerçek km si öğrenilmeli. ama aracın iç temizliğine bakılınca orijinal km olma olasılığı yüksek. araç fena değil. güzel. tabiki expertiz ve bakımlarını bilmiyorum.

Konu biraz sustu bu aralar. Ben hala amcama araç aramakla meşkulüm geçen cuma bursada 1 tane 72.500 de dizel kaçırdık ilk sahibinden. Bizim kısmetimiz değilmiş malesef. Hala aramalarımız sürüyor hayırlısı bakalım...

Aynen yusuf hocam direksiyon da ki renk farkı benim de dikkatimi çekti bide galerici onun için pek yanaşmak istedim tşk ederim yorumların için.

Rica ederim kardeşim. İnanın araç ne olursa olsun herşeyi olduğu gibi soylense mutlaka o aracın da alıcısı olacaktır. Öyle bir hal almış ki , yoğurdu ikidefa üfleyerek yiyoruz.

Geri