2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genelde ilk çalıştırmalar da 1. Viteste hafif gaz verip hareketlendikten sonra devrini aldırıp ikiye atmadan gaz pedalına yakın bir mevkiden sanki hafif bir sallantı oluyor gibi diğer dur kalklarda hissetmiyorum. Gaz pedalına yakın alt kısımdan bilgisi ya da önerisi olan varmı. 2004 scenic manuel araç ...

osman arkadaşım o normal korkun olmasın otomatik viteslerdede senin dediğin sallantıya benzeyen şey var. Sallantı değil ama tarif edemiyorum sadece ayağın gaz pedalında olunca anlıyosun ve ilk kalkışta oluyor...

osman arkadaşım o normal korkun olmasın otomatik viteslerdede senin dediğin sallantıya benzeyen şey var. Sallantı değil ama tarif edemiyorum sadece ayağın gaz pedalında olunca anlıyosun ve ilk kalkışta oluyor...
Tamam teşekkür ederim çok sağolun.

Ya bide insanlarda öyle bi izlenim oluşmuş ki araçda olan sıkıntıları alan yaptırsın yada arızayla ilgili bişiy sölemiyorlar bide göstermeye gidince ben bunu fiyattan düşemem benim fiyatım bu gibi saçmalıklara giriyorlar ben mavi arabayı ustaya göstermeden compu teste soksaydım belkide arıları göremeyecektim aldıkdan sonra debelen dur arızaları yaptıracam diye vay kine vayyy....

Malesef geçmişimizden atalarimizdan asil ogrenmemiz gereken dürüstlük adalet ve güven i ögrenmemisiz gidipte her türlü uckagit nasil yapılır onu ogrenmisiz

Aracınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah

Hocam Aracı alamadık ki daha güzel günlerde kullanalım:)

Gonderdigin ilk ilan onay bekliyor.
2. İlan hakkinda ise soyleyecegim aracin full opsiyon olma ihtimali cok yüksek deri koltuk opsiyonu bile alınmış. Aracin fiyati daha onceki teceubelerimise gire uygun geldi bana. Bunun sebebi km si 1 degisen ve birkac parça boya olmasi olabilir. Ancak aracin periyodik bakim, agir bakimlari nerde ve nasil yapilmis, aracta baska sorun varmi bilemem. Ama arac distan bakildiginda diri duruyor. Koltukkarin durumu kotu degil bir deri bakim urunu ile temizlenebilir. Direksiyon yipranmamis. Bence bakilabilir bir arac

Geri