Arkadasim aracin resimlerinden anladigim kadariyla deri koltuk harici tüm opsiyonlar alinmis. Ekranin degismesi sizin faydaniza hem dedigine göre yetkili servis bakımıymış buda bir artidir. Eger dediklerinin haricinde birsey cikmazsa bu arac alinir. Fiyati bana makul geldi. Alirken sormaniz gereken onemli hususlar
1. Agir bakim ne zaman kaç km de yapildi (4 yıl veya 60.000km degismeli)
2. Periyodik bakimi ne zaman ve kac km de yapılmış.
3. Debriyaj baski balata ne zaman değişmiş.
4. Bu arac orjinal zenon lu farlar acikken cam fiskitelerini uzun uzun calistir. Farlarada su atmasi lazim once sag sonra sol fara su atar. Eger atmazsa motoru bozuktur fiyati 140 tl sök taka 50 tl alirlar.
5. Park sensorlerini dene bozuksa tanesi 120 tl bilgin olsun
6. Klimayi dene kaliriferleride
7. Sanruf sadece ondeki acili 1m2 dir. Ayrica sanrufu ac kanallarina bak temiz olmali ve sanruf acilip kapanirken takiliyor ve sesler geliyorsa sikintilidir. Ayrica sonuna kadar actiktan sonra sanruf caminin arka ayaklarini yukari dogru hafif ittir bosluk varsa yani 2 cm uzeri kalkiyorsa badem dedigimiz ayaklar asinmistir. 4 tanesi 100 tl ye sanayii de degistirilir.
Arkadasim elimden geldigince yardimci olmaya calistim yardimci olavildimse ne mutlu bana. Fiyati beni azda olsa şüphelenirdi ama umarim iyidir....
1. Agir bakim ne zaman kaç km de yapildi (4 yıl veya 60.000km degismeli)
2. Periyodik bakimi ne zaman ve kac km de yapılmış.
3. Debriyaj baski balata ne zaman değişmiş.
4. Bu arac orjinal zenon lu farlar acikken cam fiskitelerini uzun uzun calistir. Farlarada su atmasi lazim once sag sonra sol fara su atar. Eger atmazsa motoru bozuktur fiyati 140 tl sök taka 50 tl alirlar.
5. Park sensorlerini dene bozuksa tanesi 120 tl bilgin olsun
6. Klimayi dene kaliriferleride
7. Sanruf sadece ondeki acili 1m2 dir. Ayrica sanrufu ac kanallarina bak temiz olmali ve sanruf acilip kapanirken takiliyor ve sesler geliyorsa sikintilidir. Ayrica sonuna kadar actiktan sonra sanruf caminin arka ayaklarini yukari dogru hafif ittir bosluk varsa yani 2 cm uzeri kalkiyorsa badem dedigimiz ayaklar asinmistir. 4 tanesi 100 tl ye sanayii de degistirilir.
Arkadasim elimden geldigince yardimci olmaya calistim yardimci olavildimse ne mutlu bana. Fiyati beni azda olsa şüphelenirdi ama umarim iyidir....