2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar aracımı satılığa çıkardım. Eşi dostu arayan var ise biraz dillendiririr iseniz sevinirim. Sorunsuz tertemiz araba oldu. Baya uğraştım ama değdi. 33000 TL den bırakacağım... Sahibinden de Kütahya ilinde aratır iseniz çıkacaktır. Şimdiden teşekkürler...

213051882 ilan numarası sahibinden...

Hayırlısı ile satarsınız inşallah. İstediğiniz fiyatı sonuna kadar hakeden bir araç. Bende scenic bakıyorum ama o fiyata ulaşmam zor. Belki bir fırsat çıkarsa ulaşırım size

Hayırlısı... teşekkür ederim. Düşünür iseniz görüşürüz.

Hayirli satislar umarim tez zamanda satilir. Bundan sonra ne düşünüyorsunuz.

Dizel scenic düşünüyorum ama hayırlısı. Bakalım giderse gider gitmez ise mal bizim bineriz...

Son düzenleme:
Merhabalar
Aşağıdaki aracı düşünüyorum
Yorum yapabilirmisiniz
Özellikle incelemem gereken yerler nedir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-binicisine-sorunsuz-arac-209216952/detay
1-Dijital ekran değişimi km kontrolu.
2- Triger baskı balata durumu.
3- Frenlerin balata disk ayrıntılı kontrolu.
4- Lastik basınç sensörlerinin kontrolu
5- Kalorifer ve klima aksam kontrolu. Hava kanalları kontrolu.
5- Akü Kontrolu
6- Far yıkama ve zenonların kontrolu
7- Cam tavan bakımı ve kontrolu
8- Egzoz aksamı tamamı kontrolu
9- LPG tank tarih kontrolu
10- Ayrıntılı motor kontrolu.
11- Değişen ve boyanan parçaların ayrıntılı kontrolu...
12- Yağmur far sensörleri kontrolu
13- Klima gazı aksam kontrolu
14- Cam modülleri düğmeleri tamamının kontrolleri
15- Hız sabitleme ve sınırlama kontrolleri.

16- Cihaza bağlatılarak arıza tespitleri.
17- Aracın servis seceresi
18- Lastiklerin durumu

Scenic alırken hiç birini atlama ayrıntılı bak. 27 aldım der 37 mal edersin üstat...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Çok işime yarayacak. Yarın arabaya bakacak arkadaşıma listeyi verdim. Tek tek kontrol edecek

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Çok işime yarayacak. Yarın arabaya bakacak arkadaşıma listeyi verdim. Tek tek kontrol edecek
Hayırlısı kardeşim allah gönlüne göre versin...

Şunlarıda ekleyiniz elektronik park freni test, arka park sensörleri test. Araçta sensör arıza olmasın valla adamın ocağına incir ağacı diker. Lastik basıçların bir tanesi 250 TL değerinde haberiniz olsun aman dikkat.

Son düzenleme:
Fiyati uygun arkadaslarin dedigi gibi o listeyle git ve kontrol et. Ayrica degisen yok yazmis aciklamada sonra kapi saci degismis yazmis. Dikkat ediniz

Fiyati uygun arkadaslarin dedigi gibi o listeyle git ve kontrol et. Ayrica degisen yok yazmis aciklamada sonra kapi saci degismis yazmis. Dikkat ediniz

Teşekkür ederim, onu servisten teyit ettim. Kapı komple değişmiş.

Geri