2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kolay gelsin... Valla ne güzel hobileriniz var. İyi çalışmalar diliyorum...

teşekkür ederim Osman bey.

@yusuf29 arabanın hararet göstergesi saçmalıyor 5 çizgiden düşüp 1 oluyor geri 5e çıkıyoruz . Neden acaba suyu filan eksik değil kontrolünü yaptım.

Başına gelen varmı daha önce fikir alalım...

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hararet müşiri olabilir mi acaba ?

Hararet müşürüne bağlı soketmiş 30tl sıkışmış...

geçmiş olsun. Allahtan basitmiş.
Müşürü kabloyu tamamen değişirse 150 civarına çıkarmış. Birde bu arabanın sol ayak altı saklama gözüne su dolmuştu onu da halletti havalandırma delikleri tıkanıp yağmur sularını içeriye alıyormuş. Oda halloldu...

Egzoz emisyon uyari icin servise gittim sorun yok arabanin isleyisinde.bilgisayarda egzantrik kam mili kaptor arizasi veriyor dedi.onu digistirecegiz( 170tl) dedi. Sorun devam ederse eksantrik kasnak degisecek bunla birlikte triger de degisecek dedi. (Normalde bir yil var daha )Araba son bi ayda 3 defa girrrr diye ses yapti ikincide calisti sorunsuz gidiyo sonra. Napalim kasnak sorunumu var sizce gercekten.bu tip sorun yasayan varmi.

Daha geçen gün serviste bunun muhabbetini yaptık. Kasnak problemli ise ilk soğuk çalıştırmada gırrr diye ses yapar, daha sonra yapmaz dedi. Masraflı iş valla, geçmiş olsun.

Sabah yapmadi sonrakilerde oldu ama 200 calistirmada bir oldu. Parcayi degistirmeden once sorunu anlasalar neyse.degistirip deneyerek de bize masraf.neyse bi cumartesi gidecem cevap yazarim

Geri