2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen cuma sürücü tarafındaki aynayı kırık bulduk. Aynanın katlanmasını sağlayan motorun ayağı ve karşılığı kırılmış. Bir şekilde bugün onardım. Eskiden aynayı içerden katlayıp geri açınca durması gerektiği yerde durmayıp ters dönüyordu. Nasıl olduysa bu onarımım sonrasında düzgünce çalışmaya başladı. Kumandadan kilidi açıp kapıyı açınca otomatik açıldığını, kilitleyince otomatik kapandığını da yeni öğrenmiş oldum :)

Yolcu tarafındaki aynayı eski sahibi vida ile sabitlemiş. Kendisinde hiç elektrik yok sanki, tepkisiz. Bir ara bir ümitle onu da söküp kontrol edicem. Umarım sürücü tarafı gibi onarılabilir durumdadır ve şuan soketi bağlı değildir

evet dişarda bagaj altında silindir tank şehir içi yaklaşık 210 km yapıyor gazda tek ışık yanıp sönmeye başlayınca .şehir içi 31 32 kuruş yakıyor şehir dışı 210 220 kuruşa kadar düşüyor yakıt 2000cc bva

Sevgili Scenic dostları bir Mübarek Kurban Bayramını daha geride bıraktık. Bayramın 1.günü Ankara / Kazan-Akıncıdan depo tam doldurup yola çıktım. İstikamet Kastamonu Ilgaz kış tesisleri. buradan iki defa Kastamonu ya gidiş geliş ; bir defada İnebolu gidiş geliş ve bugün öğlen saatlerinde Çok Şükür Rabbime Kazasız belasız evime vardım. Yollar 9 günlük bayram dolayısıyla çok yoğundu. Özellikle dönüş yolunda Merzifon - Ilgaz - İstanbul yolunda bir kaza vardı. yaklaşık 10km boyunca cm cm ilerleyen kuyruk. Öyle bir halki Bölünmüş yolda sağ şeritte gideyim desen Kamyon -tır arkası ; çok sık sollama yapmak zorunda kalıyorsun. Sola geçince ister istemez arkadan hızlı gelince sizde bu hıza ayak uyduruyorsunuz. Haliyle ne kadar hız bir o kadar kaza riski. dümdüz bölünmüş yolda ; burda nasıl olurda kaza olur diyoruz ama maalesef oluyor. Bugün CNNTÜRK te Türkiye kazaları önleme başkanı çok güzel tesbitlerde bulundu. Bir kazanın 5 ana sebebi var diyor. 1 aşırı hız , 2 yakın takip , 3 hatalı şerit değiştirme veya sollama , 4 aşırı yorgunluk veya uykusuzluk , 5 cep telefon. Ne kadar doğru. Hakikaten şu beş hususa dikkat edebilsek ve diğer sürücü kardeşlerimize saygılı , hoşgörülü davransak bu kadar canlar yok olur mu ? Varsın bizim saygıyla , hoşgörüyle davrandığımız sürücü bize aksi muamele etse de ; biz kötülüğü sahibine bırakalım. Bu kadar ailelerin ocağına ateş düşmesin ? Gideceğimiz yer bir yere gitmiyor. Hızlı gidende ; yavaş giden de aynı yere varır. Ha 30 dk önce , ha 30 dk sonra. Acizane yollarda gördüğüm kazalar beni üzdü. paylaşmak istedim.

Maalesef bu bayram da da çok vatandaş kazalarda öldü. Demekki duble yol yapmak kazaları önlemeye yetmiyor. Sürücüleri eğitmek ve düzgün araç kullanılmasını sağlamak gerekiyor. Araç kullanmak bu kadar hafife alınacak ve saldım çayıra mevlam kayıra tarzı bir iş değil

Merhaba bende Scenic alma niyetindeyim. Iki küçük çocuk olduğu için geniş ve güvenilir araba baktım ve Scenic makul geldi. 2007-2008 otm. Düşünüyorum. Tüm tecrübeli arkadaşların ve özellikle Yusuf beyin (scenic konusunda uzman olduğu anlaşılıyor) değerli fikirleri benim için önemli.
Şu araba aklıma yattı yarın gidip göreceğim nasipse http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...enic-otomatik-brc-lpg-li-isli-232267363/detay
yorumlar için şimdiden teşekkür ler

Aracım satılık 2004 116 binde sorunsuz manuel tertemiz ve güvenlik paketli en dolu donanıma sahip lpg var isterseniz görüşelim.

Genel itibari ile düzgün gibi de sol ön çamurluk tarafından kazası olmuş galiba.çamurluk düzgün durmuyor gibi

Merhaba bende Scenic alma niyetindeyim. Iki küçük çocuk olduğu için geniş ve güvenilir araba baktım ve Scenic makul geldi. 2007-2008 otm. Düşünüyorum. Tüm tecrübeli arkadaşların ve özellikle Yusuf beyin (scenic konusunda uzman olduğu anlaşılıyor) değerli fikirleri benim için önemli.
Şu araba aklıma yattı yarın gidip göreceğim nasipse http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...enic-otomatik-brc-lpg-li-isli-232267363/detay
yorumlar için şimdiden teşekkür ler

Bu araç ben scenic bakarken Nisan Mayıs ayında da ilandaydı. Hala satılmamış. Dikkatli olun

Osman Bey otomatik olmazsa olmaz şartımız olduğundan sizin araç bize uymaz. Yinede sağolun.
Barış bey uyarınız için için sağolun inşaallah bir katakulli yoktur. Yarın görünce sorarım konuyu.
Forumdan arabasını satacak olan varsa görüşebiliriz

Osman Bey otomatik olmazsa olmaz şartımız olduğundan sizin araç bize uymaz. Yinede sağolun.
Barış bey uyarınız için için sağolun inşaallah bir katakulli yoktur. Yarın görünce sorarım konuyu.
Forumdan arabasını satacak olan varsa görüşebiliriz

Allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsun ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri