2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende galericileri hiç sevmem ama scenici galeriden aldım. Temiz ve sorunsuz çıktı şansa. İlandakini ben almam şahsen. Çünkü cam tavan değil. Cruise control de yok

Cruise control olmasa da olur ama almışken cam tavan olsun. Bende Eledim bu aracı

Hocam otomatik vites arıyorsunuz, Cruise manuelde bile müthiş bir konfor ve yakıt ekonomisi sunuyor.
Bence Cruise kontrolü es geçmeyin.
Barış kardeşime kesinlikle %100 katılıyorum. Otmatikçi olarak ; şuan ki aracım manuel 1.5dci . Eğer şuan ki aracımda hız sabitleme olmasaydı kesinlikle satardım. Otomatik'in rahatlığını Allahtan hız sabitleme ile uzun bölünmüş yolda kullanıyoruz. Hız sabitleme bence de es geçilmeyecek bir donanım.

Scenic te iç rengin bej olması da ayrı bir güzel. Dolayısı ile privillage yada expression denk getirmeye çalışın.

Sizin hatırınız için cc olan araba alırım. zaten düşündüğüm araba da var galiba. bende içinin bej rengi olmasını tercih ederim. aydındaki ilan sahibi öğretmen üç buçuk yıldır araba kendisindeymiş ama bugünde aydına gidemediğim için hem arabayı inceleyemedim hemde soramadım aracın nisanda neden ilanda olduğunu. araba expression donanım bu donanımla privillage arasında en önemli farklar neler. mesela resimlerde tam görünmüyor sadece sunroof var cam tavan yokmu acaba, esp/asr yok galiba, direksiyon deri değil, döşemeler yarı deri değil gibi yine resimlerde tam belli değil, xenon far yok. bunların arasında deri direksiyon ve esp benim için önemli, diğerleri olmasa da olur. birde ederi nedir sizce aracın.

Son düzenleme:
Sizin hatırınız için cc olan araba alırım. zaten düşündüğüm araba da var galiba. bende içinin bej rengi olmasını tercih ederim. aydındaki ilan sahibi öğretmen üç buçuk yıldır araba kendisindeymiş ama bugünde aydına gidemediğim için hem arabayı inceleyemedim hemde soramadım aracın nisanda neden ilanda olduğunu. araba expression donanım bu donanımla privillage arasında en önemli farklar neler acaba. mesela resimlerde tam görünmüyor sadece sunroof var cam tavan yokmu acaba, esp/asr yok galiba, direksiyon deri değil, döşemeler yarı deri değil gibi yine resimlerde tam belli değil, xenon far yok. bunların arasında deri direksiyon ve esp benim için önemli, diğerleri olmasa da olur. birde ederi nedir sizce aracın.

Hocam ben ilana tekrar baktım da karıştırdım sanırım, o Mayıs ayındaki araba bu değildi sanırım. Kusura bakmayın kafa karıştırdım[emoji17]

Hatırlamanız iyi oldu yoksa adamın üzerine gidecektim aylardır araba niye satılmıyor diye

Expressionlarda deri direksiyon yok sanırım. Hangisine baksam yoktu ben alırken

Arkadaşlar nasip olursa bir öğretmen arkadaşım yarın arabayı gösterecek içine sinerse alacak fakat hiç olmayan bir şey oluyor. Birisi akıl verir ise sevinirim. Park freni devre dışı diyor sonra kontrol edine dönüyor. çalışıyor fakat ekranda servis ve p harfleri aktif durumda oluyor. bu nedir nerden çıktı sebebi hakkında bir fikti olan varmı? Acil cevaplar iseniz sevinirim . Ne yaptıysam söndüremedim.

Geri