2004-2009 Scenic Özellikleri ve Donanimları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam bende de oldu aynısı.her şeyiyle çalışıyor ama uyarı çıkıyordu.sildiriyordum kolla oynarsam yine çıkıyordu.oynamazsam hata vermiyordu. servise götürdüm kol değişti sorun kalmadı.290 tlmi neydi. orda değilse koltuk altı kablolarındadır.

hocam bende de oldu aynısı.her şeyiyle çalışıyor ama uyarı çıkıyordu.sildiriyordum kolla oynarsam yine çıkıyordu.oynamazsam hata vermiyordu. servise götürdüm kol değişti sorun kalmadı.290 tlmi neydi. orda değilse koltuk altı kablolarındadır.

Teşekkür ederim. Kolu kendim söktüm devrelerin bacaklarını kontrol ettim. wd40 ile temizledim tekrar monte ettim kesilmedi. Bakalım yarın dediğiniz yerlere elektirkçide bir baktırıp arızayı sildirelim bakalım yeniden yapacakmı...

Rabbim utandırmasın aracı sattım arkadaşlar ...

Hayırlı olsun insallah

Çok teşekkür ederim. Sağolun alan arkadaşım da inş memnun kalacaktır. Masrafı ben ettim o sefasını sürsün ... Nasip olur sa linea alacağım 105 ilk 1.6 diEl ....

Scenicten sonra Linea biraz sıkıntılı olur size. Ben lineayı çok kullandım. Hiç sevmem

Zevk meselesidir 105 1,6 mj dizel nasip olursa alacağım bir tane 2012 40000 km. Hayırlısı bakalım sıkıştırıyorum şimdilik ...

Allah gönlünüze göre versin

Cümlemizin teşekkür ederim ....

hayırlısı olsun

Geri