- Konuyu Başlatan
sunroof contası deforme olunca dediğinizi yapabilir ; yada sunroof badem ayakları bitikse. Ama ayak altlarına su alma tamamıyle silecek altlarındaki havuzlar dolunca ve gider yaprak, vs malzemelerden tıkanınca ; tahliye edilemeyip dolan su ayak altlarındaki gizli gözlere doluyor. bu gözlerdeki kalın süngerde suyu emdiğinden acilen bu giderlerin önce temizlenmesi ve bu bahsettiğim süngerlerin sökülüp güneşte en az 2-3 gün bekleyip tam kuruması gerek. yoksa agır bir koku yapar ve ayak alt eşikteki R2 soketi su ve nemden oksitlenip ilerde dijital ekran da tuhaf arızalar almaya başlar. sistemde sıkıntı olmasa da bu soketler oksitlenince veya paslanınca tuhaf arızalar almaya başlar. yağmurlar iyice başlamadan bence en kısa sürede tedbirini alın .2005 benim gider var sanıyordum yokmus demekki. dediğiniz öncam altından değilde, tavandaki orta lambanın oldugu yer ıslanıyor.ön sanroof camının arka kısmında cama yapışık plastik şerit biraz deforme olmuş gibi eskimiş , demekki ordan alıyor.(nereden bulacaksak artık)forumlarda gider temizliği denince oradan sandım.tesekkurler.