- Konuyu Başlatan
Teşekkürler..
Kış olduğu için aracın hiç resimlerini çekmemiştim. son çekilen resimler bu konudakiler işte. bu arada ayırt edici bir özelliği şu, aracın şöför kapısının altındaki motor etiketi düşmüştü bizde serviste 1.6 16v yazanı bulamayınca bir cliodan çıkmış 1.4 16v yazandan taktık. Bu araçlarda 1.4 motor yok normalde, en azından gördüğünüzde sol tarafında 1.4 yazıyorsa kesin benim araçtır..
İllaki bir yerlerinden çıkacaktır abi. bu konuda inancım sonsuz.
çok geçmiş olsun. konuya aracın detaylı resimlerini eklerseniz sevinirim. zira çalar çalmaz plakaları söküyorlar. sanayiye düşerse plaka olmayacağından aracın görselinden tanımaya çalışırız ancak. o yüzden detaylı fotolar olursa çok kişi var forumda sanayilerden yada sanayilere işleri düşenlerden.
Kış olduğu için aracın hiç resimlerini çekmemiştim. son çekilen resimler bu konudakiler işte. bu arada ayırt edici bir özelliği şu, aracın şöför kapısının altındaki motor etiketi düşmüştü bizde serviste 1.6 16v yazanı bulamayınca bir cliodan çıkmış 1.4 16v yazandan taktık. Bu araçlarda 1.4 motor yok normalde, en azından gördüğünüzde sol tarafında 1.4 yazıyorsa kesin benim araçtır..
Geçmiş olsun kendi malım çalınmış gibi oldum gerçekten üzüldüm umarım zarar görmemiş bir halde en kısa sürede kavuşursun aracına bunların yatacak yeri varmı milletin emeğini çalıyor ahını alıyor 3 kuruş haram için ve o parayıda nasıl boğazına takılmadan yiyebiliyor bu şerefsizler
İllaki bir yerlerinden çıkacaktır abi. bu konuda inancım sonsuz.