Çok geçmiş olsun... Umarım en kısa zamanda kazasız belasız ve olaya karışmadan bulunur... Keşke elimizden gelen birşeyler olsa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlığı görünce şaka dedim. Daha dün bir sürü bakımıyla ilgili espri yapmıştık. Yusuf kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun. İnan şu an ne diyeceğimi bilmiyorum ve kendi arabam çalınmış gibi şoktayım şu an.
Bu ve benzeri şahıslara Allah hidayet nasip etmesin ve cehennemde sonsuza dek yanıp gitsin inşallah. Bu kadar kişiye bu kadar acı çektiren insanlar için hidayet dilemek içimden gelmiyor. Aracının ve diğer çalınan tüm araçların bir an önce bulunması için dua ediyorum kardeşim. Tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun abi benim tanıdığım emniyet müdürü şimdi onada haber vericem tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun... şerefsizler,, Allah tez zamanda kavustursun. kanı bozuklar allah belalarını versin .
GEçmiş olsun hocam umarım en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde bulunur aracınız...