YST Çalındı! :(

çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun, inşallah çabuk bulunur. Kasko var mıydı araçta?

Cok cok gecmis olsun abi iyi haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun, inşallah çabuk bulunur. Kasko var mıydı araçta?
Maalesef yoktu...

Çok kötü olmuş, cana gelmesin demekten başka çare kalmadı.

Çok geçmiş olsun. Kim çalmışsada boyu devrilsin aracın altında kalsın araçta çizik oluşmadan sana geri dönsün.

Başlığı görünce şaka dedim. Daha dün bir sürü bakımıyla ilgili espri yapmıştık. Yusuf kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun. İnan şu an ne diyeceğimi bilmiyorum ve kendi arabam çalınmış gibi şoktayım şu an.

Bu ve benzeri şahıslara Allah hidayet nasip etmesin ve cehennemde sonsuza dek yanıp gitsin inşallah. Bu kadar kişiye bu kadar acı çektiren insanlar için hidayet dilemek içimden gelmiyor. Aracının ve diğer çalınan tüm araçların bir an önce bulunması için dua ediyorum kardeşim. Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun abi araç fındıklı dan mı çalındı bende 2 sene fındıklıda oturdum aracın plakasını not aldım umarım tez zamanda bulunur :(

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda zararsız ziyansız bulunur, Allah belalarını versin....

az önce facebook'ta Mustafa abinin konu hakkındaki paylaşımını gördüm. çok büyük geçmiş olsun.

bir arkadaşımın geçen sene kurban bayramında çaldılar arabasını. 3 gün sonra araç terk edilmiş bulundu. tesellisi araçta hiçbir hasar olmayışı oldu. umarım seninde tez zamanda kazasız belasız sıkıntısız bulunur aracın.

Geri