YST Çalındı! :(

megane scenic,megane 1, spring, broadway, toros, clio, kangoo..
bunlar en çok satılan ve parçaları uyumlu...bu araçları olanlar dikkatli olsun derim

yst sahibi aracınızdan bir haber yok mu

abi çıkmadı mı daha bir haber ? :(

çıkarsa yazırlırdı bence. inşallah parçalanmadan bulunur.
bu çıkmacıları devlet iyice denetlemeli...
çoğunun altında lüks arabalar, 2-3 apartmanları var.
geçen bi çıkmacı ya gittim, herif öyle bi paraya doymuş ki yüzüme bile doğru dürüst bakmadı.
devletin gariban memuru da çalışsın....maaşının 3 de 1 rini bu çkllara versin...!!!

geçen bi çıkmacı ya gittim, herif öyle bi paraya doymuş ki yüzüme bile doğru dürüst bakmadı.
devletin gariban memuru da çalışsın....maaşının 3 de 1 rini bu çkllara versin...!!!

Malesef bu konuda çeteleşmişler, yapacak bir şey var mı bilemiyorum. Poliste bu işlerin içindeyse zaten bir şey yapmazlar..

bır gelısme var mı ne oldu bulundumu araç.? yoksa hala kayıplardamı

Henüz bir gelişme yok.. zaten gelişme olduğunda iyi yada kötü buradan paylaşacağım.

çok kötü durum Allah yardımcınız olsun

İnşallah bulunur dünde bizim mahallede çalınmış bu aralar arttı :(

abılerım bu aralar bellıkı sağlam çete var polis yakalayamıyor insallah yst parcalanmadan bulunur. bu sağlam çete geçenlerde hırsızın biri golfün teybi almıs goturmus camı fln mahfediyolar teybı cıkarırken dıslı diyede bırsey bırakmıyorlar aman abılerım bu aralar gözünüz arabalarda olsun ben bile sitede oturmama rağmen gözümü ayırmıyorum sağlam çete var arabaları serseri ortamlarına bırakmayalım mümkün oldugunca .

:pislik:pislik:pislik:pislik:pislik​Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları ...................

Küçük şehirlerin kasabalarındaki hurdacılar bile öyle inanın, adamlar hobi olsun diye çalışırcasına lakayid ve havalılar...

Memur garibansa özel sektörde çalışan köle :)

Geri