YST Çalındı! :(

hocam çok geçmiş olsun keşke benim arabayı çalsalardı en azından kaskom vardı
bu işi yapanlar inşallah suyu bile içemeyecek hale gelirler

Geçmiş olsun Yusuf abi çok üzüldüm :(

Çok geçmiş olsun bu ara bu tarz haberler çok arttı :( kasko varmıydı ?

- Sonradan gördüm sanırım kasko yok, allah yardımcınız olsun aynı acıyı yıllar önce bizde yaşadık izmirde şehrin göbeğinden götürdüler :(

Son düzenleme:
hocam çok geçmiş olsun keşke benim arabayı çalsalardı en azından kaskom vardı
bu işi yapanlar inşallah suyu bile içemeyecek hale gelirler

Yok kardeşim, kaskoya da pek güvenmemek lazım, çalınmasın aracın boşver.

Geçmiş olsun Yusuf abi çok üzüldüm :(
Sağol Furkan, yapacak bir şey yok, üzülmeye de değmez artık, olan oldu. sadece kızgınlık var artık.

Çok geçmiş olsun bu ara bu tarz haberler çok arttı :( kasko varmıydı ?

- Sonradan gördüm sanırım kasko yok, allah yardımcınız olsun aynı acıyı yıllar önce bizde yaşadık izmirde şehrin göbeğinden götürdüler :(

Size de geçmiş olsun.

çok büyük geçmiş olsun.allah belalarını versin bu hırsız şerefsizlerinin.
bide araçta imbolaser yokmuydu çekiciyle falan mı çalıyolar anlamış değilim

Kırkayak dedikleri bir çekici varmış, 2-3 dakikada aracı alıp götürüyorlarmış. böyle bir şey olabilir, bende tam bilmiyorum.
sonuçta saatlece beyinle uğraşacak değiller. illaki çekici ile kaldırmışlardır.

çok geçmiş olsun
çalış didin sahip ol
gel elin iti şerefsizi çalsın götürsün
ayıptır ya valla
abi en kısa zamanda inşallah başına birşey gelmeden bulunur dualarım seninle
üzerimize düşecek birşey olursa yardımcı olurum abi
Allah sabır versin

Zaten ağrıma giden bu, çocuğumun çoluğumun rızkıydı o.

Bende çok üzüldüm, inşaALLAH en kısa zamanda sorunsuz sıkıntısız şekilde bulunur, etrafta mobese, otopark ya da işyeri kameraları falan yok mu?

Ünsüz olduğumuz için güvenlik güçleri hakkıyla ilgilenmiyor diye düşünüyorum.

Bol sabır dilerim...

Her şey var da, kaale alan yok. konu içerisinde de defalarca belirttiğim gibi, vatandaşsan yapacak bir şey yok.

​Hayırlı bir haber yok galiba hala:(

Kou ile ilgili bir gelişme olursa ilk öğrenecekler sizleriniz zaten abi.

iyi dilekleriniz için teşekkürler, halâ bir cevap yok. ne polisten ne de trafikten hiç bir bilgi alamıyoruz.
koyun gibi bekliyoruz işte.

zaten artık bekleme olayını geçtim.

artık araba bulunurda eli yüzü düzgün bir haldeyse satar kurtulurum. daha binmem o araca.
bulunurda yüzüne bakılmayacak bir haldeyse de yaptıracak gücüm olmadığından hurdaya veririz gider.

Sadece Allah'ından bulsunlar diyorum, illaki bir şekilde bunun karşılığını alacağımıza inanıyorum, bunun diğer tarafı da var sonuçta.

Allah bize ödeme kolaylığı versin, can sağlığı versin yine alırız. Bu kadar kolay atlatabileceğimi sanmıyordum ama artık kabullenince herşey normal geliyor demek ki.
canımız sağolsun boşverin :eyv

Abi Allah sabırlar versin üzüldüm arabanızın çalınmasına belki bir yardımım dokunur olur ya Allah karşımıza çıkarır arabanı ama plakası değiştirilmiş olur. Sen bize şase numarasınıda verirmisin yolda yürürken görürüm telefonuma kayıt ederim şaseinide bakarım bu araçmı değilmi bildiririm ona göre. Yada direk polisi ararım sana ulaşır araba. Senin için yapabileceğimiz ve üstümüze düşen görevde budur. Şase numarasını ver abi kaydedeyim telefonuma.

Abi Allah sabırlar versin üzüldüm arabanızın çalınmasına belki bir yardımım dokunur olur ya Allah karşımıza çıkarır arabanı ama plakası değiştirilmiş olur. Sen bize şase numarasınıda verirmisin yolda yürürken görürüm telefonuma kayıt ederim şaseinide bakarım bu araçmı değilmi bildiririm ona göre. Yada direk polisi ararım sana ulaşır araba. Senin için yapabileceğimiz ve üstümüze düşen görevde budur. Şase numarasını ver abi kaydedeyim telefonuma.

sağolasın.

çok geçmiş olsun bu aralar çalıntı olayları artmaya başladı :( inşallah aracınız kısa süre içinde bulunur.

çok geçmiş olsun inşallah sağ sağlim bulunur aracınız yeniden çok geçmiş olsun kaan abininde dediği gibi azıttı bu ara hırsızlar önce 92 broadway şimdi yst :pislik

bu aralar hırsızlıklar cok abilerim geçenlerde bir tanıdıgımın radyo gitti bu forumdan çalınan arabalar çıkmaya başladı anladım ki sağlam bir çete var mümkün olduğunca arabayı güvenli yerlere bıraktıracam babama dikkatli olalım sağlam çete var bu aralar.

bır gelısme var mı ne oldu bulundumu araç.? yoksa hala kayıplardamı

Geri