Yakıt geri dönüş uğultusu ve titreşimine çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftdmrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstpostlarda kişinin adı soyadı yazıyor zaten. Buradan temin edebilirsiniz.

Satıcı
Enver Bey (Perşembe Pazarı Teknoloji Ticaret)
0532 790 66 53

Arkadaşlar bendede bi uğultu sesi var sanirim bu bahsettiğiniz durumdan ötürü, ankarada ikamet ediyorum bu hortumu nereden temin edebilirim ankarada bi çok yere sordum bu marka hortum yok ve bilmiyorlar ankara ostimde hortummarket diye bi yerde sel marka yakit hortumu buldum fakat elimle baktiğimda oda sert geldi, ankarada bu konuda nasil bana yardimci olabilirsiniz ?

849e8baa472499079eac0411edab2fb0.jpg
8c13526129c6c048e3e806d549fdda37.jpg

Merhaba baskent sanayide verdigim fisteki firmada bulabilirsin. Ürün resimdeki ürün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yakıt geri dönüşüm hortumu sökerken mazot dökülüyor mu? Bilgisi olan yazabilir mi?

Çok az bi kaç damla.

evet arkadaşlar öncelikle bu sorunun çözüme kavuşmasında emeğe geçenlerden Allah razı olsun, dün itibariyle bende hortumu değiştirdim ve ses kesildi, çok çok az tiz olarak geliyor ama gerçekten kulağınız çok hassas ise alabiliyorsunuz ben 5 kişiye dinlettim hiç biri duymadı, sadece ben alabildim sesi. sizlere tekrar sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. aklımda soru işareti olan nokta şu ki, bir hortum nasıl bu şekilde ses yapar?

evet arkadaşlar öncelikle bu sorunun çözüme kavuşmasında emeğe geçenlerden Allah razı olsun, dün itibariyle bende hortumu değiştirdim ve ses kesildi, çok çok az tiz olarak geliyor ama gerçekten kulağınız çok hassas ise alabiliyorsunuz ben 5 kişiye dinlettim hiç biri duymadı, sadece ben alabildim sesi. sizlere tekrar sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. aklımda soru işareti olan nokta şu ki, bir hortum nasıl bu şekilde ses yapar?

Güle güle kullanın.. orjinal hortum sert yapılı bir malzeme. Bundan sebep içinden yakıt bir basınçla geçerken titreşime neden oluyor ve ses çıkartıyor. Yumuşak esnek bir malzemede kullanıldığında bu ses oluşumu engelleniyor.
Uzun araştırma ve denemelerle 2 ayda çözebilmiştim sorunu :)

Güle güle kullanın.. orjinal hortum sert yapılı bir malzeme. Bundan sebep içinden yakıt bir basınçla geçerken titreşime neden oluyor ve ses çıkartıyor. Yumuşak esnek bir malzemede kullanıldığında bu ses oluşumu engelleniyor.
Uzun araştırma ve denemelerle 2 ayda çözebilmiştim sorunu :)
eline,emeğine sağlık dostum. ben ankarada ikamet ediyorum ulusoy bey'in yazdığı sel ticaretden aldım hortumu, adam öyle bi anlatıyor ki belki 200-300 tane bu hortumdan verdim diyor, çuvalla sipariş vermiş resmen gözümle gördüm qw adam resmen köşe olmuş gibiydi.

eline,emeğine sağlık dostum. ben ankarada ikamet ediyorum ulusoy bey'in yazdığı sel ticaretden aldım hortumu, adam öyle bi anlatıyor ki belki 200-300 tane bu hortumdan verdim diyor, çuvalla sipariş vermiş resmen gözümle gördüm qw adam resmen köşe olmuş gibiydi.
Demekki derdini burada paylaşmadan işini halletmiş bir sürü arkadaş varmış:)

Geri