Yakıt geri dönüş uğultusu ve titreşimine çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftdmrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Enver bey ile dun konustuk kargoladi bu sabah boru geldi. Karga epey bi hizliymjs bu arada pazartesi sali gibi bekliyordum cuma konustum cumartesi parca geldi. Bu aksam eger yapabilirsem kendim takacagim kendim yapamazsam pazartesi ustaya taktiracagim. Sonucu paylasirim.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk mesaja uğultu yapan hortum ve yerine takılan hortumun resimlerini ekledim . Güzel paylaşım için tekrar teşekkürler [emoji122]

Enver bey ile dun konustuk kargoladi bu sabah boru geldi. Karga epey bi hizliymjs bu arada pazartesi sali gibi bekliyordum cuma konustum cumartesi parca geldi. Bu aksam eger yapabilirsem kendim takacagim kendim yapamazsam pazartesi ustaya taktiracagim. Sonucu paylasirim.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde sabah yolum düştü enver abinin yanına uğradım. Dedim "Nasıl çok isteyen var mı?"
"Ya çok gönderdim valla sağa sola, nasıl bişiyse" diyor. :) Adamı meşhur ettik :):):)

Arkadaşlar benim aracım da başka bir ses var. Bu sesin neden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan varmı acaba ya da daha önce başına gelmiş biri varmı bu konuda yardımcı olabilecek
https://youtu.be/5OTuvp8AuVA

Bu ses ben de de mevcut su an hatta geri donus borusunu aldim ama takacak firsat olmadi. Sizde kesildiyse ben de de muhtemel kesilir ama bir turlu firsat bulup takamadim daha.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ses ben de de mevcut su an hatta geri donus borusunu aldim ama takacak firsat olmadi. Sizde kesildiyse ben de de muhtemel kesilir ama bir turlu firsat bulup takamadim daha.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk çalışmada çok az hafif uğultu sesi gibi demi? Sonra motor ısınınca kesiliyor bende! Hortumu bende aldım duruyor takmadım

Arkadaşlar benim aracım da başka bir ses var. Bu sesin neden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan varmı acaba ya da daha önce başına gelmiş biri varmı bu konuda yardımcı olabilecek
https://youtu.be/5OTuvp8AuVA
Gergi bilyasina benziyor seninki alternatör bilyalari da olabilir sanayi de bir ustaya göster bence

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri