Yakıt geri dönüş uğultusu ve titreşimine çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftdmrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gergi bilyasina benziyor seninki alternatör bilyalari da olabilir sanayi de bir ustaya göster bence

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah hocam işlerden bir türlü fırsat olmadı gidemedim arabayada hergün biniyorum bir çözüm bulamadım sıkıntıya sebep verebilirmi anlamadım kısmetse cumartesi gidicem

ilk çalışmada benimkinde de çok az böyle var sonra geçiyo.

Ben ankaradan hortum aldım toyotanın gene taktım ama bu ses gitmesi hortum sanki biraz ince geldi enver beyden bugün sipariş geçtim yarın gelicek onu takıcam bakalım kesilecekmi ama rolantide filan bu ses çıkmıyor bende çok az gaz verince ve araç vites de giderken gaz vermediğimde kendi roşantisiyle gidince bu ses çıkıyor illet be sinir bozucu bir ses. Bakalım çözümü ne olacak sizde değiştirince sonucu paylaşırmısınız burdan

Ben ankaradan hortum aldım toyotanın gene taktım ama bu ses gitmesi hortum sanki biraz ince geldi enver beyden bugün sipariş geçtim yarın gelicek onu takıcam bakalım kesilecekmi ama rolantide filan bu ses çıkmıyor bende çok az gaz verince ve araç vites de giderken gaz vermediğimde kendi roşantisiyle gidince bu ses çıkıyor illet be sinir bozucu bir ses. Bakalım çözümü ne olacak sizde değiştirince sonucu paylaşırmısınız burdan

Sizdeki gelen ses farkli bit yerden geliyor olabilir. Yeni hortum ile bi deneyin bakalim ben müsait bi zamanda size benim aracın sesini yollarin. Böyle bi ses yok bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bendekide böyle sesti. lesildi.
Dostum bu ses bendede var hortum sesi değil. Serviste sesin akünün solunda yanında bulunan turboya ait olan roleden geldiğini arıza olmadığını söylediler. Tabi ben ikna olmadım. Motoru dinlediğimde sol taraftan kayışları olduğu kısımdan geliyor gibi

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum bu ses bendede var hortum sesi değil. Serviste sesin akünün solunda yanında bulunan turboya ait olan roleden geldiğini arıza olmadığını söylediler. Tabi ben ikna olmadım. Motoru dinlediğimde sol taraftan kayışları olduğu kısımdan geliyor gibi

Bu konuyla ilgili siz başka bir yere gösterdiniz mi aracınızı.

Bu konuyla ilgili siz başka bir yere gösterdiniz mi aracınızı.
Sanayide şirket araçlarını yaptırdığımız usta da aynı şeyi söyledi turbo yapıyor dedi. Hatta devirdaim vs. kayışları söktük fakat ses kesilmedi. Ama hala ikna olmuş değilim sanki kasnaklardan geliyor kayış sürtme sesi gibi

Sanayide şirket araçlarını yaptırdığımız usta da aynı şeyi söyledi turbo yapıyor dedi. Hatta devirdaim vs. kayışları söktük fakat ses kesilmedi. Ama hala ikna olmuş değilim sanki kasnaklardan geliyor kayış sürtme sesi gibi

Hocam yetkili servise götürdüm aracı ses bilya yada turbodan değişmiş bu ses geri dönüş yakıt hortumundan kaynaklanıyormuş. Komple değişim diorlar işçilik hariç 2000 tl fiyat çılardılar.

Geri