Yakıt geri dönüş uğultusu ve titreşimine çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftdmrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hortumu değiştirdik.ses anında yokoldu. Vallahi çok ilginç.
konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederim.
hortumcu 25 tl den verdi. 10 tl kargo, 10 tlde montaj.45 tl ye kurtulduk bu sesten

Hortumu değiştirdik.ses anında yokoldu. Vallahi çok ilginç.
konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederim.
hortumcu 25 tl den verdi. 10 tl kargo, 10 tlde montaj.45 tl ye kurtulduk bu sesten

Renaultun bununla ilgilenmemesi de ayri bi konu.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

Renaultun bununla ilgilenmemesi de ayri bi konu.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com
valla ben yazdım renaulta bu linki de attım konuyu inceleyin biz sorunu böyle çözdük, parça ayıplı dedim.Aradılar sonra Siz servise gitmeden nasıl böyle birşeye karar veriosunuz dediler. Hani gittiniz de yapamadılar mı dediler. Bende arkadaşlar gitmiş sonuç alamamışlar dedim bende 1000 lira vermek istemedim Bu bir şikayet değil sadece bilginiz olsun diye yazdım dedim. Dalga geçer gibi davrandı bende kapattım teli.
Neyse biz böyle devam edelim servis falan hikaye. Bu arada aykut bey size de sessiz sedasız sürüşler dilerim. Valla burada bir kişi şu illetten kurtulunca ben çok seviniyorum. Lanet birşeydi çünkü.

Hocam gaza basmadan önceki 0-3 saniyede çıkan ses benim araçtaki ses gibi..oda kesildi mi? Bu arada sizin arac 105 mi 110 mu? modeli kaç hocam?

Ben daha çok o sesten rahatsız oluyordum zaten. Devamlı vardı çünkü. Ve evet ses kesildi.
sizde bence deneyin, kaybedeceğiniz 25 tl olur

Ben daha çok o sesten rahatsız oluyordum zaten. Devamlı vardı çünkü. Ve evet ses kesildi.
sizde bence deneyin, kaybedeceğiniz 25 tl olur

hocam aracınız 105 beygir mi 110 mu? megane mı fluence mi? bende denedim aynı hortumu..ama herkeste kesilen ses bende kesilmedi maalesef..ben hortumu 2 taraftan kısalttım..aceba işin püf noktası o mu? hortumun uzun kalıp sesi absorbe etmesi mi gerekti? herkeste kesilen ses bende neden kesilmedi anlamıyorum bir türlü...

hocam aracınız 105 beygir mi 110 mu? megane mı fluence mi? bende denedim aynı hortumu..ama herkeste kesilen ses bende kesilmedi maalesef..ben hortumu 2 taraftan kısalttım..aceba işin püf noktası o mu? hortumun uzun kalıp sesi absorbe etmesi mi gerekti? herkeste kesilen ses bende neden kesilmedi anlamıyorum bir türlü...
Fluence 110 edc. Boru baya uzun kaldı. Ben kısaltmadım

3 farklı hortum denedim. Birisinde ses azaldı ama tamamen geçmedi, diğerinde ses hiç gitmedi, öbüründe ise zamanla ses arttı. Arkadaşın belirttiği hortumu Pendik'teki ustadan aldırdım. Hortum biraz uzun. Kısaltmadan taktım. Ses yok 3 gündür, hem de hiç. @ftdmrc kullanıcı adlı arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Sağ ol var ol.

3 farklı hortum denedim. Birisinde ses azaldı ama tamamen geçmedi, diğerinde ses hiç gitmedi, öbüründe ise zamanla ses arttı. Arkadaşın belirttiği hortumu Pendik'teki ustadan aldırdım. Hortum biraz uzun. Kısaltmadan taktım. Ses yok 3 gündür, hem de hiç. @ftdmrc kullanıcı adlı arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Sağ ol var ol.
:eyv güle güle kullanın

Geri