hocam rahatsiz etmesinden cok montajdami bir hata yaptim diye dusunuyorum..herkeste kesilip bende kesilmemesi tuhaf..sizin arac kac model? megane mi fluence mi hocam?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam rahatsiz etmesinden cok montajdami bir hata yaptim diye dusunuyorum..herkeste kesilip bende kesilmemesi tuhaf..sizin arac kac model? megane mi fluence mi hocam?
2014 dci edc fluence
hocam kulaklığı taktım dinledim videodaki sesi. Şöyle bir şey var senin araçta ses belirli aralıklarla geliyor. Benim araçta rölantide düşük devirde hafif gazda geliyordu. Bence bu ses başka birşey. Benim aracın sesi buydu. https://yadi.sk/i/JfSnrd1K3RUkAv kulaklığı tak dinle. Bence ses farklı.
Hocam bahsettiğim ses bu..özellikle 20. sanıyeden sonra gaza basıp ayağımı çekiyorum..gaza bastığımda ses geliyor..ayağımı çektiğimde ise kesiliyor..Sizin araçtada aynı ses mi vardı? Bu arada bu ses yeni montajını yaptığım hortumda geliyor..ses ilk duruma göre arttı gibi..yani eskisi gibi geliyor..Aceba yakıt hortum sesi değilde başka birşey mi bu?? araç 2011 1.5 dci
hocam kulaklığı taktım dinledim videodaki sesi. Şöyle bir şey var senin araçta ses belirli aralıklarla geliyor. Benim araçta rölantide düşük devirde hafif gazda geliyordu. Bence bu ses başka birşey. Benim aracın sesi buydu. https://yadi.sk/i/JfSnrd1K3RUkAv kulaklığı tak dinle. Bence ses farklı.
Hocam bahsettiğim ses bu..özellikle 20. sanıyeden sonra gaza basıp ayağımı çekiyorum..gaza bastığımda ses geliyor..ayağımı çektiğimde ise kesiliyor..Sizin araçtada aynı ses mi vardı? Bu arada bu ses yeni montajını yaptığım hortumda geliyor..ses ilk duruma göre arttı gibi..yani eskisi gibi geliyor..Aceba yakıt hortum sesi değilde başka birşey mi bu?? araç 2011 1.5 dci
Aynı ses bende var
şu hortumdan ulaştırırmısınız? Ya da aldığınız yerin ismi/numarası varmı?
Hocam az once servisteydimm..adamlar israrla bu motorun karakteristik sesi diyorlar..105 beygir olanlarda boyle bir ses varmis ve normalmis..110 luk denedik bir tane..bu ses yok..servis calisanlarinin birinde benim aracin aynisi var..ona kullandirdik..evet bu ses bendede var dedi..arac orda degildi...uzak bir yere parketmis..telefon numarasini aldim..cikista gidip bende onun aracini deneyecem..ayni ses varmi yokmu bakacagiz..surus konforunu asiri derecede dusuruyor bu ses...cozumunun olmamasi ilginc..sonucu paylasirim..Sayın abim konuyu biraz araştırmış biri olarak şöyle söyleyebilirim.Yakıt geri dönüşüm hortumundan gelen ses gaz kesince yakıtın geriye döndüğü anda oluşturduğu uğultu sesi olması gerek.Bu ses rölantide gazı verip kestiğinizde daha belirgin oluyor.Araç seyir halindeyken motor sesi bu uğultuyu bastırdığından yakıt geri dönüşüm hortumundan gelen sesi duymanız pek mümkün olmuyor.Sizin bahsettiğinize göre gaz verince ses geliyor gaz kesince ses kesiliyor diyorsunuz.Yakıt geri dönüşüm hortumundan kaynaklanan seste bu olayın tam tersi olması gerek. gazı kestiğinizde uğultu oluşması lazım gaz verdiğinizde değil.Sizin aracınızdaki sesi dinledim.ftdmrc beyin aracındaki ve benim aracımdaki ses ile aynı ses değil.Bizim araçlardaki sanki içerde bir yerlerde fan çalışyormuşta o fan sesi geliyormuş gibi bir uğultu söz konusuydu ( zaten ftdmrc bey kendi aracındaki sesin kaydını yukarda tekrar paylaşmış. ) Benim kanaatim sizin aracınızdaki ses kabinde bir parça gevşemiş ve gaz verdiğinizde motor titreşimi ile bu parça oynuyor ve ses bundan geliyor gibi.Sanayide bir ustaya sesi dinletirseniz yorumu ne olacak merak ettim doğrusu.
Hocam az once servisteydimm..adamlar israrla bu motorun karakteristik sesi diyorlar..105 beygir olanlarda boyle bir ses varmis ve normalmis..110 luk denedik bir tane..bu ses yok..servis calisanlarinin birinde benim aracin aynisi var..ona kullandirdik..evet bu ses bendede var dedi..arac orda degildi...uzak bir yere parketmis..telefon numarasini aldim..cikista gidip bende onun aracini deneyecem..ayni ses varmi yokmu bakacagiz..surus konforunu asiri derecede dusuruyor bu ses...cozumunun olmamasi ilginc..sonucu paylasirim..
Hocam az once servisteydimm..adamlar israrla bu motorun karakteristik sesi diyorlar..105 beygir olanlarda boyle bir ses varmis ve normalmis..110 luk denedik bir tane..bu ses yok..servis calisanlarinin birinde benim aracin aynisi var..ona kullandirdik..evet bu ses bendede var dedi..arac orda degildi...uzak bir yere parketmis..telefon numarasini aldim..cikista gidip bende onun aracini deneyecem..ayni ses varmi yokmu bakacagiz..surus konforunu asiri derecede dusuruyor bu ses...cozumunun olmamasi ilginc..sonucu paylasirim..