Yakıt geri dönüş uğultusu ve titreşimine çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftdmrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaşlar en nihayetinde bu gün yakıt hortumunu taktırdım.Yarım saate yakın rolantide aracı dinledim.Daha önce duyduğum uğultudan eser yok.ftdmrc arkadaşa çok teşekkür ediyorum toplamda 40 lira gibi bir maliyetle sorun çözüldü.Herkese iyi sürüşler.
sessiz sedasız sürüşler:eyv

Evet arkadaşlar en nihayetinde bu gün yakıt hortumunu taktırdım.Yarım saate yakın rolantide aracı dinledim.Daha önce duyduğum uğultudan eser yok.ftdmrc arkadaşa çok teşekkür ediyorum toplamda 40 lira gibi bir maliyetle sorun çözüldü.Herkese iyi sürüşler.
Hocam hayırlı olsun..hortumun takılı halinin fotolarını paylaşabilir misiniz..bende hortumun gelmesini bekliyorum..gelir gelmez montajını yapıp sonuçtan haberdar edecem..

Hocam hayırlı olsun..hortumun takılı halinin fotolarını paylaşabilir misiniz..bende hortumun gelmesini bekliyorum..gelir gelmez montajını yapıp sonuçtan haberdar edecem..

Teşekkür ederim..Araç otoparkta bende iş yerine geldim.Takılı halinin fotosunu çekmek aklıma gelmedi.P.tesi hallederim fotoğraf işini.Umarım sizde de işe yarar.Sağlıcakla kalın.

forumda bu konuda var resimler inceleyebilirsiniz.

Arkadaşlar hortum bugün geldi..ve az önce montajını yapma fırsatı buldum..arabayı kısa süreli denedim..ses bariz azalmış..fakat tam sıfırlanmış diyemiyorum maalesef..Sesin hortumun yumuşak oluşuyla ters orantılı olduğunu düşünürsek, motor ısısıyla birlikte hortum giderek daha yumuşak hale gelecek ve ses dahada azalacaktır diye umuyorum..bakalım yarın uzun süreli bir deneme yapma şansım olacak..sonucu bildiririm.. ftdmrc hocama ilgilendiği için teşekkür ederim..

Arkadaşlar bugün sabah uzun süreli arabayı denedim..Ses % 70 oranında azalmış diyebilirim..ama yinede kulağımı verdiğimde bazen sesi duyuyorum çok azda olsa..Onada yapacak birşey yok sanırım..herkese kazasız belasız sürüşler...

Bu arada ben hortumu 2 taraftan biraz kisalttim..sesin tamamiyle kesilmemesinin sebebi bu olabilir mi?

Bu arada ben hortumu 2 taraftan biraz kisalttim..sesin tamamiyle kesilmemesinin sebebi bu olabilir mi?

Bana gelen hortumda biraz uzundu bende montajı yaptırdığım ustaya tek tarafından kestirip öyle taktırdım.Sesin tamamıyla kaybolmamasının hortumun kesilmesi ile alakalı olduğunu sanmıyorum.Zira öyle olmuş olsaydı benim aracımda da sorun devam ederdi.Eğer çok rahatsız etmiyorsa kafanıza takmayın bence..

Geri