Yakıt geri dönüş uğultusu ve titreşimine çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftdmrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın hocam bulunduğum yerde uygun hortum bulamadım yardımcı olabilirmisiniz,hortum parası kargo ücreti neyse hesabınıza yatırsamda bana gönderebilirmisiniz.ben baya uğraştım bu konuda ama hortumlar hep sert üzerindeki gibi.siz yumuşak olacak yazmışsınız.yardımcı olursanız çok sevinirim
özelden yazın adresi haftaiçi göndereyim

Bende de son zamanlarda benzer bir uğultu var ancak gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayanlar hep dizel kullanıcıları. Benzinli(CVT modellerdeki Nissan motorundan) araç kullanıp da bu sorunu yaşayan var mı ?

Arkadaşlar bir iki arkadaşa gönderdim hortum kargoyla ama çok vaktim olmadığı için herkese gönderemem. O yüzden satan kişinin kartını aldım. Whatsappdan yazarsanız resimi de atın gönderirim dedi. Buraya şimdi hortumun videosu ve resmini atıyorum size. Hortumun ne derece esnek ve yumaşak olduğunu görün. Bu tip hortum bulmanızda yardımcı olur. Bulamazsanız da satıcının tel ve adını da yazıyorum.
Resim ve video

https://yadi.sk/i/vOTCFdop3U5HHf
https://yadi.sk/i/0igO49tm3U5HLr

Satıcı
Enver Bey (Perşembe Pazarı Teknoloji Ticaret)
0532 790 66 53

teşekkürler hocam

Arkadaşlar bir iki arkadaşa gönderdim hortum kargoyla ama çok vaktim olmadığı için herkese gönderemem. O yüzden satan kişinin kartını aldım. Whatsappdan yazarsanız resimi de atın gönderirim dedi. Buraya şimdi hortumun videosu ve resmini atıyorum size. Hortumun ne derece esnek ve yumaşak olduğunu görün. Bu tip hortum bulmanızda yardımcı olur. Bulamazsanız da satıcının tel ve adını da yazıyorum.
Resim ve video

https://yadi.sk/i/vOTCFdop3U5HHf
https://yadi.sk/i/0igO49tm3U5HLr

Satıcı
Enver Bey (Perşembe Pazarı Teknoloji Ticaret)
0532 790 66 53

Evet arkadaşlar ftdmrc Hocam hortumdan bana yolladı.Kendisine Yardımı için herşey için buradanda teşekkür ediyorum.Gerçekten büyük bir yardım gösterdi...Hortum elime ulaşınca muhtemelen yarın elime geçince hemen takacağım.Bu ses beni gerçekten deli etmişti...Reno yetkili servisinin bile anlamadığı sorunu kardeşimiz hem tespit etti sorunu çözdü,hemde işlerinin arasında bana yolladı.Çok sağolasın ftdmrc hocam...

slm
ben bu dertten şikayetçiyim ıslık sesinden komple yakıt geri dönüşüm serviste degişti farkı yok aynı ses devam artık arabadan sogudum çare tam olarak nasıl bulacaz nerde yaptırabiliriz bu işi aracım 2016 fluence ıcon edc garantili yanlız

slm
ben bu dertten şikayetçiyim ıslık sesinden komple yakıt geri dönüşüm serviste degişti farkı yok aynı ses devam artık arabadan sogudum çare tam olarak nasıl bulacaz nerde yaptırabiliriz bu işi aracım 2016 fluence ıcon edc garantili yanlız
herşey açıkca yazıyor dostum

Evet arkadaşlar konuyu açan sorunu açıklığa kavuşturan ftdmrc hocamın yardımlarıyla benimde aracımda bulunan ses gitmiştir.Kendisine çok teşekkür ederim.Eğer aracınızda Rölantide şüphe duyduğunuz bir uğultu sesi varsa çözümü yaklaşık 45 cm lik bir hortum.eğer çözülmez isede birşey kaybetmezsiniz maliyeti çok düşük,kendiniz bile değiştirebilirsiniz.Denemeye değer.Arkadaş resimleri ve hortumun neden olduğu sesi defalarca göstermiş ve anlatmış...Sağolsun varolsun...

Evet arkadaşlar konuyu açan sorunu açıklığa kavuşturan ftdmrc hocamın yardımlarıyla benimde aracımda bulunan ses gitmiştir.Kendisine çok teşekkür ederim.Eğer aracınızda Rölantide şüphe duyduğunuz bir uğultu sesi varsa çözümü yaklaşık 45 cm lik bir hortum.eğer çözülmez isede birşey kaybetmezsiniz maliyeti çok düşük,kendiniz bile değiştirebilirsiniz.Denemeye değer.Arkadaş resimleri ve hortumun neden olduğu sesi defalarca göstermiş ve anlatmış...Sağolsun varolsun...
Rica ederim kardeşim

Öncelikle çok teşekkür ederim. Fluence aracımdaki benzer problemin çözümsüz olduğu belirtilmişti 3 farklı Renault servis tarafından. 3 farklı hortum denedim. Şu an kullandığımda motor soğukken çok az da olsa ses geliyor. Sizin kullandığınız hortumun markası ve ölçüleri nedir? Hortum geometrisinin önemi var mıdır? Bu arada ciddi şekilde azaldı ses.

Geri