Vites Kutusu Problemi

Konunun takipçisiyim çok kullanıcı var bu dertten muzdarip bakalım hayırlısı

Bugün aracı şanzımancıya gösterdim debriyaj üst merkez dedi bakalım yaptıracam

Bendede ayni sorun var kullanirken arada 1 den 2 ye gecmiyor 1 de takili kaliyor debriyaj tazeleyince duzeliyor.
Ne yapmak lazim şanzimanciyami gostermek gerekiyor.

Valla bilmiyorum herkes ayrı bir şey söylüyor garantide bitti garanti varken sorun yok bitince çıkıyor şanzıman olayıda masraflı can sıkıyor böyle kullanacam nerde tırak orda bırak artık

Valla bilmiyorum herkes ayrı bir şey söylüyor garantide bitti garanti varken sorun yok bitince çıkıyor şanzıman olayıda masraflı can sıkıyor böyle kullanacam nerde tırak orda bırak artık

Haklısın hocam akıl veren saçma sapan şeyler söyleyen çok olur en iyisi iyi bir ustaya göstermek.Durduk yerde böyle bir şey yapması iyi değil ama belkide ucuz yollu bir olaydır.Yapılması açısından

Arkadaşlar vites kutularına serviste baktıran var mı aranızda? Ne gibi sorun çıktı.

Aynı sorun bende de var. O sesi duydukça deli oluyorum. Var mı bu konu ile ilgili yakın zamanda bir işlem yaptıran?

Motor bolumunu acip vites halat ve baglanti mekanizmalarini wd40 la yagladim sorun nerdeyse tamamen ortadan kalkti bir deneyin derim.

Bu vites geçişlerindeki sertlik her clio da var bendede var vitesi değiştirirken tak sesini duyuyorum ayrılırken zorlanıyor

Geri