- Konuyu Başlatan
Geçmiş olsun. Sanırım şu an garantiden karşılanıyor di mi?
evet abi şükürki garantiden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun. Sanırım şu an garantiden karşılanıyor di mi?
Abi gecmis olsun gercekten. Boyle seylerle ugrasmak gercekten can sıkıcı. Hanimla sırf bu otomatik vitesten dolayı didişiyoruz. Nasıl olsa otomatik diye rastgele kullanılıyor aracla, ya da sanzımanın kendi icerisinde mekanik sorunlar cıkıyor. Fiyatlar hergun yukseliyor ama kalite artık iyice azalıyor ne yazık ki.
Geçmiş olsun manuel forever diyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
2011 yılında otomatik punto evo almıştık, aracın kullanım klavuzu haricinde bir tane de otomatik vites klavuzu vermişlerdi.
Bu klavuzda aracın yarı otomatik robotize şanzımanlı olduğu ve debriyaj sistemine sahip olduğu bu yüzden sıkışık trafikte ve ışıklarda aracın N konumuna alınarak debriyajın ısınmasının önüne geçilmesi gerektiği aksi takdirde şanzıman soğuyana kadar aracın hareketsiz kalacağı yazıyordu.
Bu uyarıya kulak asmayan Punto kullanıcıları soluğu servislerde ve forumlarında alıyordu.
Maalesef bizim reno bu kitapçığı çıkartmıyor ve kullanıcılarını uyarmıyor...
geçmiş olsun öncelikle.
renaultta bununla ilgili bir şikayet kaydı açtınız mı? sonuçta sen ben o şikayet ederse bir yerlere gelinebilir yoksa aynı kara düzen devam eder.
yok abi şanzıman garanti çerçevesinde isotlar otomotiv adana Renault bayiisinde değişecek , benim uyarım garantisi bitmiş veya bitecek olanlaraydı.