- Konuyu Başlatan
Hocam, seni bir başka forumdan da tanıyor gibiyim şirketin verdiği ilk Clio 4 manueldi ve kim hangi konudan şikayet etse sende de oluyordu bu sorunlar. Boya dökülmesi dendi sen komple kaputu boyattın. Vites geçişleri sıkıntılıydı, senin arabanında manuel olan şanzımanı da inmiş ve o da değişmişti. Şimdi de bu forumu kendine mesken edinip gene başlamışsın şu böyle bu böyle. Hocam kusura bakma ama bence sende bir sorun var arabalarda değil.
Yakında başlarız vw şöyle süper, polo böyle süper
çok ama çok şaşırdım , seninle o sitede gayet iyiyken ne sebeble böyle beni küçük düşürmeyi amaçladığını anlamadım ama vardır sana yaptığım bir yanlışki böyle gıcık almışsın canın saolsun ne diyim.
kardeşim sana kalırsa ben atıyor tutuyorum değilmi? madem öyle hudri meydan ismim Timur, önceki aracım bu sitede yayınladığım (boya koruma ile ilgili konuda ap açık ortada bıraktım) 34 VE 1335 yeni aracım 34 ZT 6286 şimdi netten bakarsın güzel güzel İsotlar Adana ve Yusuf Baysal Adana'nın numaralarına hatta işini kolaylaştırayım kardeşim arıyorsun 4e bağlanıyorsun (servise) ve Birol yada Yusuf beyi istiyorsun ve rahat rahat soruyorsun araçlarda neler yapılmış neler yapılmamış umarım o saatden sonrada biraz olsun bana karşı saygın olur biraz yaptığın gerçekten hoş değil ama diyorum ya canın saolsun.
bu arada ben bu sitede yıkıcıdan çok yapıcı olduğumu düşünüyorum 2012 ile 2014 modeller arasındaki konuya bakabilirsin bu aracı kötülemişmiyim övmüşmüyüm?
bu sitedeki üyelere sorabilirsin clio4 ile ilgili edc haricinde tek bir şikayetim olmuşmu ciddi ciddi
boya koruma nasıl yapılırdan tut
rodaj nasıl yapılırdan tut ben bildiğim güzel olduğuna inandığım şeyleri paylaşmak istedim
neyse şimdiden hayırlı cumalar kardeşim