Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
devrem, boşver ya yani tamam yarıştınız oldu ve bitti senin araban benzinli, mustafa abinin arabası ise dizel.. aslında kıyaslanmaması gereken iki araç var ortada boşver bak, biz hafta sonu senle şu vtec'i felan haklarız belki bir yere felan gitmezsek tabi belli olmuyor bizim durumlar biliyorsun, bir oradayız bir burada
devrem bu hafta sonu çatalca, sonraki hafta sonu ankara.. " ben veririm bu arabayı sana sen gider milleti tokatlarken patlarsın bir yerde görürsün bişeyleri tersten "
hehehhehehehehheehhehehehehehehe
Yok be devrem tokatlamak için değil öyle bi arabada yok zaten vtec in sahibine geçen hafta çıtlattım ama ben yormam arabamı diye çamura batırıyor kendini Senin arabadan çok bahsettim lafta kalmasın istiyorum. Hadi tutki patladı. Zaten ücreti peşin ödemişim be devrem fazla fazla hehe
he sen arabamla gidip bir yerde patlayacaksın, bende senin arabana el koyacam öylemi..cık cık cık duymamıs olayım devrem, gece mece demem gelirim dürerüm seni arabanı almam, bütün ömrün boyunca ararım seni her gün telefonla geçmiş olsun devrem ucuz atlattın der kazayı hatırlatırım
Gelip dürsen daha iyi be devrem Almıyom madem vermiyon Önümüzdeki ay 20 gün 4-12 nöbet ittirmişler yarın kıyameti koparacam burda moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum devrem