*USTA Kangoo 1.5 dci vs Osman Megane 1.6 16v

Gelmeden önce söyle sana özel bir hazırlığım olacak ;)

Vurun abalıya :D

Devrem ne diyim bu durumda sen söyle dar canlı adamım ben :D

devrem, boşver ya:) yani tamam yarıştınız oldu ve bitti:) senin araban benzinli, mustafa abinin arabası ise dizel.. aslında kıyaslanmaması gereken iki araç var ortada:) boşver bak, biz hafta sonu senle şu vtec'i felan haklarız belki bir yere felan gitmezsek tabi belli olmuyor bizim durumlar biliyorsun, bir oradayız bir burada:)

Bu aralar pek göremiyorum o vatandaşı buralarda. Yav şu arabaları 2-3 günlüğüne değişelim be ne olur :D

devrem bu hafta sonu çatalca, sonraki hafta sonu ankara.. " ben veririm bu arabayı sana sen gider milleti tokatlarken patlarsın bir yerde görürsün bişeyleri tersten "
hehehhehehehehheehhehehehehehehe :D

Yok be devrem tokatlamak için değil öyle bi arabada yok zaten vtec in sahibine geçen hafta çıtlattım ama ben yormam arabamı diye çamura batırıyor kendini :D Senin arabadan çok bahsettim lafta kalmasın istiyorum. Hadi tutki patladı. Zaten ücreti peşin ödemişim be devrem fazla fazla :D hehe

he sen arabamla gidip bir yerde patlayacaksın, bende senin arabana el koyacam öylemi..cık cık cık duymamıs olayım devrem, gece mece demem gelirim dürerüm seni:) arabanı almam, bütün ömrün boyunca ararım seni her gün telefonla:D geçmiş olsun devrem ucuz atlattın der kazayı hatırlatırım :D

Gelip dürsen daha iyi be devrem :D Almıyom madem vermiyon :D Önümüzdeki ay 20 gün 4-12 nöbet ittirmişler yarın kıyameti koparacam burda moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum devrem :D

Geri